Mki Miyuki Zoku produceert “The Heaviest Jersey Collection on the Market”

Leeds -gebaseerde Streetwear Imprint Mki Miyuki Zoku is terug met nog een andere collectie, maar deze keer met een verschil. De afgelopen twee jaar heeft MKI geprobeerd de “zwaarste jerseycollectie op de markt” te produceren, en het lijkt erop dat zijn inspanningen succesvol zijn geweest.

Sinds de oprichting in 2010 is MKI er trots op zowel kwaliteits- als kosteneffectieve stukken te produceren en vooruit te gaan, is het van plan om dezelfde energie te behouden.

Afbeelding door middel van MKI
Na twee jaar onderzoek en productie is MKI nu klaar om deze meest recente collectie uit te brengen. Hoodies, sweatshirts, joggers, t-shirts en nog veel meer komen elk met respectievelijk 650 gsm en 350 gsm. Elk item beschikt over een 100% zware loopback katoenconstructie, dubbele gestikte naden en wordt al vooraf gewassen om krimp in de was te voorkomen.

Een trio van tinten wordt getoond in het elegante lookbook. “Havermout”, zwart en wit zijn allemaal beschikbaar, zodat neutrale kleuren zowel worden overwogen als geleverd. Ondanks de lijst met onderscheidingen van deze collectie, beginnen de prijzen vanaf een betaalbare £ 50. Als u de aankomende MKI Heavyweight Jersey -collectie in handen wilt krijgen, zal deze zowel online als in de winkel dalen. In ander nieuws houdt Disney X OVO het klassiek met deze meest huidige speelse samenwerking.

Afbeelding door middel van MKI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *