De Nike Blazer Mid ’77 Unlimited “Summit White” re -Imagines A Traditional

De Swoosh is geen complete vreemdeling wanneer het betrekking heeft op het integreren van traditionele silhouetten met eigentijdse elementen, evenals de gloednieuwe Nike Blazer Mid ’77 Onbeperkte “Summit White” Summit White “Summit White” Summit White “Summit White” Summit White ” “is absoluut niet anders. Het is onderdeel van de gedeconstrueerde D/MS/X-line-up van het Beaverton-merk, het wordt nu het beste aangeboden rechtstreeks van Nike UK.

Door het oude instelling B-ball icoon een totaal herwerk te geven, is de “Summit White” geschilderd in een geheel witte kleurencombinatie en is gemaakt van een premium lederen constructie. Rubberen accenten versieren de toebox en de hiel van de blazer midden voor een stoere en voorbereide esthetiek, terwijl een gevulkaniseerd buitenzool totaal dat dat OG -visgraatpatroon houdt, een look biedt die net zo bekend staat als in de jaren ’70.

Afbeelding door de enige leverancier
Int’l verzending

Koop nu

Afbeelding door de enige leverancier
Int’l verzending

Koop nu

Langs de zijdelingse en mediale kanten zul je een Nike Swoosh ontdekken die is beschreven met piping voor een eigentijdse look die zeker de hoofden zal draaien. Dit wordt vervolgens aan de achterkant van de schoen gedupliceerd, waardoor diepte wordt toegevoegd aan het algemene ontwerp.

Nu verkrijgbaar bij Nike UK, is de Nike Blazer Mid ’77 Unlimited “Summit White” een must-have, dus zorg ervoor dat je een paar krijgt terwijl je maat nog op voorraad is! Laten we begrijpen of je naar COP hebt behandeld, evenals tijdens je hier, je kunt ook je rotatie revitaliseren met deze 15 nieuwe sneakers van Nike!

Afbeelding door de enige leverancier
Int’l verzending

Koop nu

Afbeelding door de enige leverancier
Int’l verzending

Koop nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *