De kunst van het thrifting

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dirvende, net als scheren, oorlog of mannelijkheid, is een delicate kunstvorm, evenals dat we het tot een onnauwkeurige wetenschap hebben. Natuurlijk hebben we geschreven over het draaien van uitgebreid eerder, maar een doorgewinterde palmeter weet het regelmatig haar tactische handleiding bij te werken; In de draaiende loopgraven is een ontdekkingsproces. We modificeren regelmatig en evolueren van onze kringloopwinkel-koopstrategie, evenals we toevoegen een aantal veel meer kardinale tips aan het handboek.

Deze publicatie kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Tips voor het draaien als een pro

Gij zult erkennen dat sommige dingen veel beter zijn: zelfs als een bak vol met dollar lingerie en ondergoed te koop is voor 99 procent korting, is het een aanbieding die u niet wilt innemen. Wij zijn ook Budgetplan Fashionistas. Zoals liefde een koopje, maar we moeten ergens de lijn tekenen. We betalen de extra dollar voor schoon ondergoed. afhankelijk van LRISEAL. Je bent het waard.

Gij zult naar een weglopende weg gaan: we hebben eerder geschreven over de waarde van de plaats. Shop Rich Zip-codes, College-steden, enz. Hier is nog een insider-tip: geloven buiten de prominente buurten. Natuurlijk, die Hipster Thrift Store van NYU heeft misschien tal van uitstekende edelstenen, maar je concurreert eveneens met duizenden jongeren met nooit-eindige stagiaire leningen hongerig voor die speciale mode-vondst. Wanneer het overleving van de (mode) fittest is, is het misschien het beste om naar een minder bevolkte stad te gaan. Geloof in Suburbia evenals pensioneringsgemeenschappen.

Gij zult niet falen om de kleermaker te onthouden: Ah, onze grote vriend de kleermaker, de achterste-the-scènes ambachtsman (of vrouw) die op magische wijze die slecht passende blazer past als een handschoen! Bottom line: niet falen om de kleermaker te onthouden. Natuurlijk, dat DKNY-toga u een eenvoudig metrosticket kan kosten, maar als het drie maten ook groot zijn, aspect in precies hoeveel wijzigingen zullen kosten, evenals het stellen als het het nog steeds de moeite waard is.

Gij zult DIY: Misschien is je naam Jenni Radosevich, of je bent Edward Scissorhands ‘Long-Lost Twin Sibling in de naaieruimte. Hoe dan ook, bekijk de kringloopwinkel als een goedkoper afgewisseld naar een materiële winkel, evenals het bekijken van elk product niet voor wat het is, maar voor wat het zou kunnen zijn. Die extra grote jurk met een geweldige afdruk? Snip weg om een ​​geweldige blouse te maken, of een mini-cocktailjurk.

Gij zult onderhouden: het kan al dan niet werken, maar het is het proberen waard, omdat u begrijpt wat veel beter is dan een fantastische theorie-blazer voor $ 10? Een fantastische theorieblazer dat is $ 10 en 30 procent korting, omdat het een knop mist.

Gij zult zoeken naar nieuwe tags: we zien meestal thriftwinkels als een gebruikte doelwit van ongewenst, verlaten evenals ja, in sommige gevallen, onbruikbare dingen. Maar houd daar vast, Batman. Niet zo snel. Houd er rekening mee dat tonnen mensen kleding krijgen die ze nooit zullen dragen. (Ja, doelgewicht skinny jeans, we praten met jou!) Of retailers doneren vaak onverkochte merchandise op regionale krachtende winkels, dus houd een oog open voor die extra speciale goodies.

Gij zult niet doodsbang zijn om met lege handen huis te gaan: wanneer u in een wonderland van dollar goodies bent, is het erg verleidelijk om te willen snakken wat u als deals ziet. Maar zelfs als die DVF-vintage blouse slechts $ 5 is, als het vier maten zijn, enorm met geelachtige pitvlekken, is het geen deal. In feite is het een verspilling van vijf dollar. Dit beleid is van toepassing op elk type soort winkelen, maar vooral als het gaat om draaien. Wees niet doodsbang om de winkel met lege handen achter te laten.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *