Nume silhouetevaluatie van budgetplan fashionista

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan Affiliate Links bevatten. Zie ons privacybeleid.

(Opmerking van de editor: deze publiceren had oorspronkelijk een Flash Sale-aanbieding, die is verlopen. We hebben de Flash Sale Info en de beoordeling van het product opgenomen.)

Mijn silhouet, met dank aan Nume, arriveerde ongeveer een week geleden. Voordat ik de doos opende, nam ik een kijkje in de officiële info plus de beoordelingen op de website van Nume. Als je mijn beoordeling van Curling Wand hebt gezien, begrijp je dat ik probleemhaar heb. Het is prima, zowel dun als fraill, evenals ik een grote hoeveelheid tijd doorbrengen om dat te hanteren.

Dus als ik een evaluatie over haarproducten of stylinghulpmiddelen zie, ben ik meteen sceptisch. Evenals ook al hou ik van de Tover, ik had deze keer exact dezelfde reactie. Ja, het silhouet klinkt levenslang veranderen op papier, zeker. The Styler Retails voor $ 139 en heeft een 4,8-sterren score verdiend op basis van 2.172 beoordelingen. Het is gemaakt met drijvende keramische platen, die snel warm zijn en een gladde hoge kwaliteit hebben, zodat je haar snel glijdt zonder te vangen. ongunstige ioneninnovatie afdichtingen in vocht en minimaliseert friz – A Moet voor de meesten van ons deze zomer! De straightener heeft eveneens randen afgeschuind – en u kunt die afgeronde randen gebruiken om ook te krullen (hoewel het eerlijk is, heb ik het niet geprobeerd).

Nume silhouet review

Dat is het officiële woord op het silhouet. Mijn take? Ik heb het twee keer zo ver gebruikt, evenals de resultaten waren een beetje verbluffend. Zacht, recht, zijdeachtig haar dat is enorm minder kroesten aan het einde van de dag versus een eenvoudig föhn. Merk op dat ik online in St. Louis, waar het ongeveer 95 graden is met 75 procent vochtigheid. Misschien ben ik in een grot geweest, maar ik heb nog nooit een stylingproduct of tool gebruikt dat resultaten levert die de hele dag met dat soort weer duren.

Merk op dat ik de straightener niet heb geprobeerd zonder de Arganolie – evenals ik geloof niet dat ik dat zal doen. Arganolie levert bijna-magische verjonging aan mijn haar en ik gebruik het om die reden elke dag.

Ten slotte zal ik het silhouet vermelden, eenvoudig te gebruiken. Ik heb een vleugje Arganolie toegepast, mijn haar geformuleerd en het silhouet over elk 2-inch stuk slechts één keer glijdt. Net zoals dat, rechtdoor en glad haar de hele dag.

Voordat ik begon met het rechttrekken met het silhouet, werd mijn haar gedroogd, hoe raar evenals golvend. Ik klopte de bovenste helft en kreeg aan het werk.

Eén sectie per keer liep ik de straightener over mijn haar.

Het duurde niet extreem lang om al mijn haar recht te zetten – minder dan 10 minuten.

Hier is een blik op mijn haar de exacte dag, maar 12 uur later. Nog steeds rechtdoor als glanzend!

Ik heb het silhouet opnieuw de andere dag weer gebruikt, ‘s morgens deze keer. Ik wilde zien of de rechte, gladde stijl zou duren met een warme, vochtige dag.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *