CDG X Cactus Plant Flea Market Collab voor een beperkte release van T-shirts

Na hun vorige 2020-release is CDG X Cactus Plant Flea Market opnieuw samengekomen voor een andere samenwerking en we kunnen er niet gelukkiger over zijn!

De samenwerking blijft net zo speels als altijd en bestaat uit een paar kleurrijke T -stukken die klaar zijn om je zomerstijl naar het volgende niveau te brengen! Aangekomen met een premium pasvorm en gevoel, zijn deze T -stukken gebouwd uit 100% katoen en worden geleverd met een losse stijl die is ontworpen voor maximaal comfort.

Afbeeldingen via CDG
Trouw aan hun wortels, zijn deze CDG- en Cactus Plant Flea Market T -stukken zowel pittig als levendig met een verzameling gewaagde gedrukte afbeeldingen en kleuren.

De T -stukken komen aan met verschillende ontwerpen bovenop een frisse witte basis. Met zowel ‘CDG’ als ‘CPFM’ logo’s evenals Sun, Flower, Yin & Yang en een ‘I’m OK’ motieven allemaal in verschillende tinten. Deze stukken zijn perfect voor iedereen die een fan is van de zomerse styling en zich uiten!

Met de Comme des Garçons x Cactus Plant Flea Market Collection Set om op 7 mei aan te komen op de website van CDG en geselecteerde Japanse retailers, vermoeden we dat deze een zware agent kan zijn! Laat ons weten welk stuk je gaat en of je het lukt! In gerelateerd nieuws is de Comme des Garçons X Nike Air Foamposite anders dan alles wat we eerder hebben gezien!

Afbeeldingen via CDG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *