Beauty Roller – Het slaan van de Puffy gezicht Dit winterseizoen

Delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan Affiliate Links bevatten. Zie ons privacybeleid.

De charme roller verdient het te houden, met name rond de feestdagen, wanneer het vieren van leads vakantie bloat. Daar is de seizoensgebonden gewichtstoename evenals party-bloat u in uw buik voelen (of rug vet!).

Maar er is veel meer verontrustend is de opgeblazen gezicht. Overgeeft aan evenals veel suiker of andere ingrediënten die ontsteking veroorzaken, met een paar evenals tal van cocktails en vechten katers, evenals lijden met winterseizoen verkoudheid evenals sinus infecties kunnen alle verlof u wakker worden een beetje gezwollen in de gezicht.

De dienstverlening aan de wallen te kalmeren evenals uw beste botstructuur terug te krijgen wanneer is opnieuw in eeuwenoude instrumenten die woeden in populariteit toen nog eens: de charme roller.

Dankzij een bult van charme bloggers, de stijging van de holistische wellness evenals onze nooit eindigende obsessie met jeugd, we fietsen met old-school methoden. maar we zo veel beter dan veel meer op de lange termijn als invasieve strategieën toch! Dus we zijn blij deze trendy gereedschap overnemen persoonlijke ijdelheden evenals schoonheidsspecialiste kantoren gelijk.

Beauty Roller voor een contour voorziene oppervlak

Jade Roller

Premium Jade Facial Roller, $ 25, Amazon

Voor de-kristal liefdevolle spirituele genezers, jaderollen pack een krachtige twee-in-één punch met ontgiftende en helende krachten. Jade stenen vertegenwoordigen gezondheid en welzijn, evenals een lange levensduur – rollend hen op het gezicht brengt weer een vonk van de jeugd.

Beauty verslaafden staat de grote eco-vriendelijke stenen verjongen spieren, Impart uitstraling, daling zwelling en roodheid, stimuleren de doorbloeding voor veel betere toon evenals elasticiteit evenals omzet boost cel voor gladdere huid.

Oef! Al die voordelen voor $ 25? Er is een keerzijde, helaas. U zult ton jaderollen zien op Amazon, evenals een aantal van hen zijn goedkoop gemaakt. uitgecheckt de recensies voordat u investeert, evenals van plan op de behandeling van uw rol kan erg voorzichtig (met andere woorden, niet afneemt, is).

Ice Roller

Ice Roller voor Face & Eye Wallen Relief, $ 10, Walmart

Dit ingenieuze man woont in de vriezer als je hem niet gebruikt. Dus elke keer dat u bereiken voor deze rol, het is geweldig om aan te raken. De ijzige gevoel strakker je gezicht, krimpt de zichtbaarheid van poriën, evenals levert een instant lift.

Facial rollers bieden lymfedrainage voordelen. en in dit geval, de rollende ijs buis verbetert de stroming in het lymfesysteem op het gezicht snel leeglopen. Het resultaat? Een snelle vermindering van de wallen wordt veroorzaakt door overmatig gebruik van de avond tevoren.

Masseren Roller

UPLIFT Facial Masseren charme Roller, $ 69, Nordstrom

Een pen-achtige rol tot de verwachte aanhalen en geactiveerd en versterkt door de methode van kleine masseren stenen die energie en verheffen het gezicht. De ritmische rollen van de buis stoned bootst een conventioneel gezichtsmassage. Binnen enkele minuten kunt beitelen evenals die jukbeenderen die lijken te zijn verdwenen op jou terug te krijgen!

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *