De sieraden merk mode meisjes liefde voor summertime

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

“Het is een glimlach, het is een kus, het is een slokje wijn … het is summertime!”
Kenny Chesney

Het zomerseizoen is bijna hier. Evenals zomer – met zijn lange, zonnige dagen – is zo’n uitstekende tijd om een ​​nieuwe look te starten of je al unieke persoonlijke stijl te verbeteren. Wat inspireert je wanneer de zon naar buiten komt?

Als je een a-lister van Gal bent, kun je je Fav Celeb Muses channelen met de assist van Swarovski – een merk van optie voor Pink, Taylor Swift, evenals Beyonce. Of u nu van plan bent om nauwelijks te sporten, comfortloper of zomerglam met glitter, evenals sparkles, een accessoire of twee van dit iconische merk zal op stijl bieden. Laten we eens kijken naar een aantal betaalbare Swarovski-stukken die u een hoofd bieden, beginnen met het samenstellen van uw zomerse lookbook.

6 Swarovski-stukken voor super zomerstijl

Verstelbare Alcantara-armband

Voor starters, deze Swarovski-instelbare Alcantara-armband is echter ontworpen om te verblinden. Alcantara, in de situatie die u niet weet, is een extreem zachte synthetische microvezel die lijkt op ultra suède. De armbanden zijn ontworpen voor comfort, evenals pure glansmacht. Iedereen beschikt over een mix van mooie kristallen en een dubbele kliksluiting, waardoor het uitstekend is om op het strand te lopen of te dansen ‘tot zonsopgang.

De Alcantara-armband meet 14-1 / 8 inches en wordt aangeboden in Slake Light Blue, Slake Purple Duo, Slake Crystal Bourgondië en Slake Deluxe Black.

Paralelle ketting en kristallen hanger

Ik hou ook van elegant en veelzijdig, evenals Swarovski levert echt met deze paralelle micro rhodium-plated ketting. Het is een perfect accent voor rompertjes, jumpsuits, slinky jurken en zelfs badpakken! Zorg ervoor dat je het niet draagt ​​als je ervoor kiest om te gaan zwemmen.

Azore Crystal Pendant

Stel je voor dat je langs de oceaan loopt in een trendy enorme, vloeiende badpakhoes die deze mooie ketting draagt.

De heldere lichte Azore-kristallen hanger is de kleur van water. evenals waar de zon is, zal er sprankelen. De gesp is sterk en is beveiligd op een keten van 14-7 / 8-inch. De hanger zelf is 1-1 / 2 inch lang.

Galet oorbellen

Deze elegante Galet Rhodium-geplateerde doorboorde oorbellen zullen de aandacht van iedereen vangen. Het is de fascinerende snitten en ongebruikelijk metaal dat deze oogverblindende maar toch lichtgewicht maken. De kristallen zijn drop-in, zee-gesneden en helder – een eenvoudige stijl die zowel over-verfijning als glamour. Koppel deze oorbellen met zilver- of goud-ingelijste zonnebril en je bent een opvallend type bij elk type gelegenheid.

Maanlicht kristallen oorbellen

Swarovksi’s maanrhodium-vergulde maanlicht kristal doorboren oorbellen lijken op een ongewone edelsteen van de maan, toch? Zelfs de publicatie van de oogdruppel is glanzend. Ze zijn 1-1 / 2 inches lang, evenals eenvoudig naar het gebied, zelfs in de langste haarstijlen. En de iriserende tonen zullen elke kleur of licht laten zien. Welke kleur-outfit u ook draagt, wordt versterkt door deze prachtige oorbellen. Je bent nog steeds het middelpunt, maar met een mooi accent van het lichte maanlichtkristal van Azore. Bella, Bella!

Zilveren armband

Je kunt zelfs sporten met deze Circle Crystal Silver Rhodium-plated armband!

Zilveren rhodium-plated is zo licht, je zult nauwelijks begrijpen dat je deze armband draagt. Door het opnemen van kristallen in alternatieve links, blijft het casual, maar krijgt echter hoge cijfers voor algemene stijl. Het is 14-1 / 8 centimeter lang en gebruikt een veelzijdige toggle-sluiting. Voer de toggle uit met elk type van de koppelingen voor een aangepaste pasvorm!

Swarovski ligt op de top van hun vaartuigen en, hoewel veel opties prijzig zijn, zijn er altijd ongelooflijke stukken geprijsd voor het budgetbewuste. In de situatie geloven je dat je een soort van deze zomer-stoppers voor een goede vriend of familielid koopt, ze zijn allemaal verpakt in Swarovski-geschenkdozen! Of nog veel beter, trakteer uzelf op een sprankelende zomer!

Over de auteur
Sandra Faleris heeft een schrijver al meer dan 25 jaar samen met MyGiftstop en andere speciale bedrijven om lezers fascinerende artikelen over producten te brengen, evenals diensten die ze liefhebben.

Alle sieradenfoto’s zijn eigendom van Swarovski.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *