Ariana Grande Stijl Geconstrueerd

Delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Geef je foto een saccharine-make-over met een paar solide pointers van ieders Preferred Pop Star, evenals Nickelodeon Alumni, Ariana Grande. Je mag geloven dat je zo goed oud bent om haar nu-handtekening katachtige oorhoofdbanden te laten rocken, maar dat betekent echter niet dat je niet helemaal Ariana op andere fronten kunt gaan.

Deze publicatie kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

Lopend een fijne lijn tussen suiker en specerijen (in stiletto’s, niet minder), biedt de Pint-size Diva het belangrijkste kantoor, een vakantie en schoonheidsinspiratie voor Prima Donnas van alle leeftijden.

De stijl van Ariana Grande

Jurken en knie-hoge laarzen

De retro-sfeer werd al snel Ariana’s podiumstijl met mini-jurken en rokken in combinatie met felle bootparen. Om deze look van Sassy naar verfijnde te nemen, verlaagt u uw hemlijn en slaat u het octrooixtiel over. Kanaal haar MOD-motief met traditionele zwarte en witte prints-Think Hounds Tooth-afgewerkt met een verfijnde, suède over-the-knieblager voor overlijden Twist op de iconische kostuums van de ster.

Anne Klein Nilise, $ 69,99 van 18.00 uur

Sweetheart Drives

Geen enkele sweetheart-afbeelding is totaal zonder een bijpassende lieverd halslijn, evenals wanneer Grande de rode loper raakt, is het recht voor deze vorm. Ga voor een stunner voor een korset-stijl met een echte structuur om de taille af te sloten en u die girl-next-deurs curve voor speciale gelegenheden, vakantiefeesten als meer.

Sweetheart Metallic Jacquard Cocktailjurk van EdressMe

Crop & High Taille Combo’s

Buiten Award-shows, evenals uitvoeringen, het is netjes van de oogst, evenals high-taille combo’s. Wanneer ze niet in een MOD MINI-jurk is, kunt u deze diva-in-training vangen met een splinter van de huid in zowel casual als meer aangekleed iteraties.

Hudson Barbara High Taille Super Skinny in Soundcheck van Zappos

Hoge pony

Inmiddels is het moeilijk om deze paardenstaartkleding, lip-pruilende vrouw in iets te beelden te geven, maar die hoge, gladde-achtige kapsel. Dus pak de ronde borstel, geef jezelf een uitbarsting voor Bounce, maak dan je lokken vast voor een boppy-big-time die verrassend overal werkt. Bonuspunten: deze schoonheid Belangrijke doubles als een microfoon voor badkamerriem-outs?

Keratin Complex Thermal Round Brush, $ 20,00 van Folica

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *