Mode voor moeders: kijk in geen tijd

aandeel

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

Het leven als moeder is chaotisch. Tussen kinderopvang, huishoudelijke klusjes en een carrière verwelkeren veel vrouwen hun eigen behoeften. Mode is een uitlaat voor creativiteit en expressie, en het juiste ensemble doet wonderen voor je zelfvertrouwen. Het probleem is, veel moeders zijn kort op tijd, en dit kan vertalen in outfits die eenvoudig samen worden gegooid. Als je een gekke drukke moeder bent, bekijk deze mode-tips die zijn ontworpen om tijd te besparen zonder op te offeren aan stijl.

1. Ken uw kenmerkende look

Elke vrouw heeft haar eigen persoonlijke stijl, of het nu toevallig chique, slimme en verfijnde of moderne bohemien is. Zodra je je go-to-look hebt verkleind, hoef je niet zoveel tijd te besteden aan het denken over wat je op je dag kunt dragen.

2. stock-up op nietjes

Stapelstukken in uw garderobe omvatten kledingstukken die veelzijdig genoeg zijn om te worden gemengd en gekoppeld aan een aantal andere stukken. Hierdoor kunt u de mogelijkheid bieden om een ​​breed scala aan outfits te creëren met behulp van dezelfde paar kledingstukken. Massief gekleurde t-shirts, denim jeans, en neutraal gekleurde jassen of blazers zijn conventionele nietjes waar elke drukke moeder in moet investeren.

3. Draag weervriendelijke lagen

Als drukke moeder heb je geen tijd om naar huis te lopen om je kleding te veranderen wanneer de temperatuur daalt of je peuter sap op je blouse morst. Lagen zijn je beste vriend, omdat je je uiterlijk snel kunt opfrissen door je buitenste laag af te pellen. Als een algemene vuistregel, stick met een cami of tanktop met een T-shirt of Blouse Overtop. Als het weer cool is, slipt u op een trui, vest, blazer of jas.

4. Probeer skinny jeans

Als je nog mager jeans moet proberen, weet je niet wat je mist. Niet alleen voor de jongere generatie, het juiste paar skinny-spijkerbroek kan vrouwen van alle maten en vormen vormgeven, gevormd en vrouwelijk. Blijf echter op de conservatieve kant. Kom niet overeen met je skinny jeans met een formitiekoppeling. Kies in plaats daarvan voor een los passend T-stuk of tuniek.

5. Kies shirts als casual slijtage

Wanneer je de deur in vijf nodig hebt, glijdt gewoon op een comfortabele shirt en je bent klaar om te gaan. Shirts zijn eenvoudig, maar toch stijlvol en vlakker de meeste figuren. Om te voorkomen dat een shirt van het uitzien van te frumpy, draagt ​​u een riem rond het kleinste deel van uw taille om te pronken met uw vrouwelijke curves. Slip op een paar ballet-flats om de outfit te voltooien.

6. Voeg een aanvullende accessoire toe

De accessoires die u draagt, kunnen onmiddellijk zelfs de vlakste van outfits verbeteren. Handtassen, sjaals, riemen en hoofddeksels bieden kleur, textuur, en functie. Als je het dragen van solide gekleurde kleding, kan een patroon clutch of mousserende kopstuk maken het gehele ensemble opvallen als geheel. Sieraden is een andere populaire manier om bijna elke look, casual of formeel te verbeteren.

7. Kies voor stijlvol, maar toch praktisch Footwear

Hoge hakken kan er aantrekkelijk, maar zijn zeker niet praktisch als je jonge kinderen op sleeptouw. drukke moeders vereisen schoeisel dat is comfortabel, praktisch en stijlvol. Ballerina’s, high-top sneakers, en wide-vastgebonden sandalen zijn geschikt voor de warmere seizoenen, terwijl eenvoudige slip-on laarzen zijn uitstekend geschikt voor de koudere temperaturen.

Mom fashionista’s – wat is je favoriete fashion geheim?

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *