Bekijk de Air Jordan 1 -schakelaar “Purple Pulse” in actie

Toen we eerder dit jaar onze allereerste kijk van de Air Jordan 1 -schakelaar vingen, waren we gefascineerd om het minst te vermelden. Geproduceerde sneakerheads die van de steun van de AJ1 High houden, maar ook de flexibiliteit van de AJ1 -laag, deze schoen werd gemaakt om de allerbeste van twee werelden te zijn. Na zeven maanden niets, maar wazige lekken die lijken te zijn genomen door aardappelen, krijgen we tot slot ons naaste blik, dus laten we de Air Jordan 1 -schakelaar “Purple Pulse” in actie inspecteren in actie nu het beste!

Hoewel de “Purple Pulse” op elk type Air Jordan 1 van een afstand eruit kan zien, ontdek je dat er veel meer is dan het oog bevredigt. Met een volledige suède constructie werkt deze schoen op een “gletsjerblauwe” basis, terwijl de tinten “Purple Pulse” afdalen op de toebox en de hiel. Een zwarte swoosh schiet zowel over de laterale als de mediale zijpanelen, terwijl een kleinere fijn geborduurd is aan de voorkant.

Afbeelding door Yankeekicks

Afbeelding door Yankeekicks

Afbeelding door Yankeekicks
Natuurlijk kun je niet over deze Nike -schoen praten zonder de felgele ritssluiting te bespreken die zijn methode rond de enkel maakt. Gemaakt om in een fractie van een seconde te worden losgemaakt, waardoor dit een Air Jordan 1 laag totaal blootstelt met een pull -tab aan de achterkant voor extra gemak. Dit is anders dan alles wat we eerder hebben gezien, dus we kunnen gewoon niet wachten om deze in de hand te krijgen om ze zelf uit te proberen.

Naar verwachting zal we in de allereerste helft van 2021 afnemen, we kunnen al zien dat volgend jaar een hel van een jaar voor het merk Jordan wordt. Laten we begrijpen wat u gelooft van de Nike Air Jordan 1 Switch “Purple Pulse”, evenals in Associated News, de Dior X Air Jordan 1 High “Chicago” is misschien onderweg!

Afbeelding door Yankeekicks

Afbeelding door Yankeekicks

Afbeelding door Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *