De Nike Dunk Low “Samba” uit 2001 keert later deze maand terug

eerder dit jaar, we hebben gemeld dat de legendarische Nike Dunk Low “Samba” een comeback maakte. In 2001 uitsluitend gemaakt voor Japan, werd het door velen genoemd als de “Ultra Man” na de iconische Japanse televisieserie uit 1966. Als je een paar in je verzameling wilt, lijkt het erop dat je niet te lang hoeft te wachten als we tot slot een bevestigde releasedatum hebben!

Afbeelding via Nike
Met een eenvoudig maar opvallend “hyperblauw” en “zilver” kleurenschema, is de “samba” overal gemaakt van panelen van glad leer. Schone witte veters binden alles wat aan elkaar, terwijl traditionele perforaties naar de teenbox gaan voor de ultieme ademhalingservaring.

Langs de zijkanten en mediale kanten zul je een opvallende rode Nike Swoosh ontdekken die een koolstofvezelachtig oppervlak heeft gekregen voor een race-geïnspireerde look en het gevoel. Dit wordt vervolgens aangevuld met een rubberen buitenzool onder de voet, waardoor het tijdloze ontwerp wordt voltooid.

Afbeelding via Nike
Als je een L op de Nike Dunk Low “Samba” vroeger in de dag hebt genomen, dan is dit je kans! Zorg ervoor dat u het op 21 augustus afneemt, zorgt ervoor dat u het vergrendeld houdt bij de enige leverancier en we houden u op de hoogte van de nieuwste release -info, stockisten, evenals loterijen! In gerelateerd nieuws maakt de Nike Dunk Low “Ugly Duckling Pack” een volledige comeback!

Afbeelding via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *