Hoe oude marine

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Oude marine is het go-to-gebied voor ware koopjes kopen ($ 1 flip-flops ???). De minst kostbare ketting in het rijk van Gap (kloof, bananenrepubliek, Athleta en Piperlime) biedt altijd vrij mode-voorwaartse kleding en accessoires, voor prijzen die u zich echt kunt veroorloven. Gezien het feit dat we gewone oude marine-shoppers zijn, stellen we wat tips samen om u te helpen het meeste uit de oude marine te halen.

Deze publicatie kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

8 manieren om oude marine te winkelen

1. Winkel voor het hele gezin

Vanaf grafische t-shirts tot prestatie-fleece naar flip-flops, de oude marine zal een product nemen, maakt het in elke grootte en een regenboog van kleuren, evenals hooglicht voor klanten van alle leeftijden. Dit kan kopen voor uw huishouden een relatief basiservaring zoals u waarschijnlijk iets kunt ontdekken voor iedereen in de winkel.

2. Timing is alles

Terwijl de meeste oude marine-winkels precies dezelfde merchandise brengen, krijgt de keuze een maandelijkse revisie. Meestal zijn de laatste twee weken van de maand wanneer nieuwe items beginnen aan te komen. Nieuwe koopwaar van vrouwen zal in een week komen, evenals heren, zowel kinderen als zuigelingen de volgende.

3. Begrijp wanneer je moet winkelen

Zoveel als we van Old Navy houden, kunnen de winkels een beetje een hete puinhoop zijn (vooral in de afdeling Women’s Clearance). De beste tijd aan de winkel De winkels zijn doordeweekse ochtenden (of tijdens de lunch).

4. Maak gebruik van promo’s

U hoeft niet te wachten tot items worden gemarkeerd om een ​​deal te krijgen. Oude marine verandert normaal gesproken promoties op vrijdagmorgen. Dus elk type verstrekte week, u kunt jeans krijgen voor $ 19,50 of 30 procent korting op handtassen. Als u opdraagt ​​voor hun e-mailnieuwsbrieven in de winkel, krijgt u $ 10 korting op uw volgende aankoop van $ 50. Bovendien begrijpt u nooit wat er op sociale media kan verschijnen wanneer u meldingen op sms-bericht krijgt, voldoet aan Twitter en waaier ze op Facebook.

Er is een bonus voor reguliere shoppers: soms als je iets in de winkel krijgt, krijg je een kortingsbon geweldig op een toekomstige aankoop … als je gewoon in gedachten kunt houden waar je het hebt gezet.

5. Schuur het klankrek

Ze noemen het snel mode om een ​​reden: met zo’n hoge omzet van merchandise zijn er altijd rekken en rekken van vorige seizoen of zelfs merchandise van vorige maand. Die markdowns kunnen steil worden. We hebben net tanks geleverd voor slechts minder dan $ 2. Ons advies: maak altijd een Beeltje voor de achterkant van de winkel.

6. Grootte de website

De winkels zijn vastgelopen met verse voorraad, maar sommige items worden exclusief aangeboden bij Oldnavy.com. Raak de website voor de dames plus-afmetingen van Old Navy, een grotere keuze aan het moederschapsaanbod en petite evenals lange maten en uitgebreide maten bij heren.

7. Begrijp wat te kopen

Bepaalde items bij Old Navy zijn gewoon niet de prijs waard, omdat de hoge kwaliteit gewoon niet goed is. prevent schoenen (met uitzondering van de flip-flops), jersey jurken (niet wasgoed zeer goed), evenals handtassen (die blik goedkoop). Echter, jeans, tank tops, evenals workout slijtage onderhevig zijn doorgaans van uitstekende hoge kwaliteit en de moeite waard de aankoop.

8. vertrouwd te raken met het terugkeerbeleid

We hebben het terugkeerbeleid Old Navy in de diepte hier.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *