De Adidas Yeezy verbetert 700 Wave Runner Restock -datum wordt teruggeduwd

naar veel mensen, de Adidas Yeezy 700 Wave Runner is als de marmite van de sneakerwereld. Je houdt van ze om te stukjes, of je haat ze met een diepe, brandende passie. Met een enorm andere look dan de andere pannenkoeken van Kanye West, is er geen twijfel dat de golfloper vol speciaal karakter zit. Nu lijkt het erop dat je nog wat langer moet wachten tot de beruchte Daddy -schoen opnieuw wordt gevestigd!

Deze Yeezy is gebouwd uit leer en gaas en is geverfd in een grijze, blauwe, zwarte, oranje en witte kleurencombinatie. Zittend bovenop een dikke boost-doordrenkte middenzool voor extra comfort en een soepelere pas, werden de 700 gemaakt om koppen te draaien.

Eerder gepland om een ​​wereldwijd rust te krijgen op 1 september, de datum is nu gewijzigd in 15 september, dus zorg ervoor dat je je agenda’s markeert! De Adidas Yeezy verbetert 700 Wave Runner zal beschikbaar zijn via Yeezy Supply, Adidas, evenals geselecteerde retailers. Probeer je deze keer je geluk? Laat het ons weten in het commentaargedeelte hieronder en bekijk zeker de Adidas Yeezy 700 V2 ‘Static’!

Als je erover denkt om een ​​aantal gloednieuwe Adidas Heat te hanteren, bekijk dan de stroom hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *