10 manieren om een ​​Halloween-feest te gooien voor minder

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

In mijn boek is de allereerste vakantie van het vakantieseizoen altijd Halloween geweest. Evenals, terwijl ik een fan van vieringen groot als klein ben, als een volwassene is er slechts één methode om oprecht halloween te vieren – en dat is met een feestje.

Deze publicatie kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Ik ben altijd op zoek naar manieren om een ​​bash te gooien zonder mijn budget te sluiten. Dus geweldige geldadministratie is cruciaal als ik me voorbereid op een feestje. Hier zijn enkele van mijn favoriete manieren om een ​​Halloween-viering voor minder te organiseren.

Halloween-viering op een budget!

Potluck

Nodig uw Preferred Party-Goers uit, evenals verzoeken dat elke deelnemer (of een paar) een feestelijk product brengt om te delen. Om dingen te behouden, evenals mezelf uit de wereld van het delegeren van feitelijke gerechten, is mijn favoriete ding om het te doen is het thematisch maken. De stijl van vorig jaar was “alles oranje”, evenals een paar jaar voorafgaand, was dessertgericht.

$ 5 Rookmachine: koop een stuk droogijs. Locatie het op de bodem van een tinemmer, giet water erover even goed en een ventilator achter. Voilà, je extreem eigen rookmachine!

Masked Halloween Ball: Het beste aan Halloween is die nachtelijk een fantastische hoeveelheid spookiviteit en ambiance biedt zonder er iets aan toe te voegen. Nodig vrienden uit voor een gemaskeerde bol en opmerken dat de stijl “Ballroom” is – ALLEEN JE VRIENDEN ZULLEN DRAAGEN OM SEMI-formele toga en een masker te dragen.

Spooky Forest:

Wil je een spookhuis in de goedkoop? Maak een spookachtig bos door pumpkins te verspreiden met je voorgazon (of huis), het nemen van wads van spiderweb (verkocht deze tijd van het jaar overal waar de andere Halloween-goederen worden verkocht) en de vloerbomen, meubels evenals deuropeningen. Prop Maineshift Tombstones (karton, tinfoil) waar je maar wilt.

Zelfgemaakte Halloween: levering snoep evenals een gastkaart. Alle kostuums moeten zowel zelfgemaakt zijn als kan niet bestaan ​​uit alles opslaan. Gasten stemmen wiens het meest creatief was.

Masking-tape kostuum:

Genomen van Prom-wedstrijden over de hele wereld, vertel vrienden dat hun kostuums moeten worden gemaakt van plakband.

5-delige kostuum: voor dit thema kunnen items worden gekocht, maar u kunt maar vijf stukken in het algemeen hebben aan uw outfit.

Dollar Store Halloween: ga naar je regionale dollarwinkel en krijg snoep, decoraties en gag toys om door het huis te verminderen.

Verwissel het:

Vertel je vrienden om een ​​kostuum in een tas te brengen. Als alle gasten aankomen, kiest u cijfers. Een voor één kiezen gasten een tas en het blootstellen van hun kostuum voor de nacht.

GHOSTS: bespaar plastic melkkanalen en gebruik een sharpie om Goulish-gezichten te tekenen. Prop een mini-flitslicht in elk voor een gloeiend effect.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *