Teatox: De nieuwe recept voor Body Beauty?

Deel

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan Affiliate-links omvatten. Zie ons privacybeleid.

Iedereen met een Instagram-account heeft ze gezien. De gebronsde schoonheden, schijnbaar allemaal uit Australië, op zoek moeiteloos passen, fantastisch en praktisch gloeien.

En wat is er in de hand van deze modele-Sque social media mavens? Een kopje thee.

Terwijl de meeste van ons beginnen onze ochtenden groggily het bereiken van de espresso, deze mystieke wezens zijn reeds – en foutloos, kunnen we toevoegen – coyly smizing met het trekken mokken van een zelfverklaarde wonderdoener. Welkom op de teatox tijdperk.

Bericht boutique fitness klasse en sap reinigen trends, hebben we in een tijd waarin thee zijn de te verwachten service aan al onze zwembroek problemen ingevoerd. Het is gemakkelijk om meegesleurd in de fantasie van een “magere tea”, maar om realistische resultaten te krijgen, je hebt moet weten wat je echt voor.

Net als alles, het is geen wondermiddel. veel meer van een quick fix, worden deze losse of zakken thee gesuggereerd (zoals een dieet) om een ​​aanvulling vormt op gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging zijn. U zult niet een nachtelijke transformatie, en je kan niet eens zien dat grand van een transformatie. maar als iemand die de trend een go heeft gegeven, kan ik zeggen dat ik zag enige vooruitgang.

Wat is Teatox

De meeste thee in de categorie detox hebben een ingrediënt dat fungeert als een eetlustremmer. Plus, als een gewone thee, deze thee ook geven je energie en je stofwisseling te verhogen.

In mijn eigen ervaring, de thee diende als een geweldige manier om mijn ‘s ochtends beginnen. Gedurende de dag, beteugeld zij enig belang in extra tussendoortjes. Het goede ding over een teatox is dat – in tegenstelling tot een sap reinigen – u geen werkelijke maaltijden snijden. Sommige thee hebben zelfs een extra dikke darm te reinigen effect, dat spoelen van uw systeem helpt en helpt bij indigestion.You kan ook detox thee die uw inzet niveau past. wil een thee die je een duwtje in de rug zal geven wanneer je een opgeblazen gevoel of waardeloos? Geen probleem. Op zoek naar een teatox plan dat je kunt vasthouden aan voor twee of drie weken? Het is daar buiten. U zult teatox opties voor elke levensstijl en budget.

Waarom proberen Teatox

Ik gebruik de teatox als de kans om te vernieuwen en opnieuw op te starten, meestal twee keer per jaar. Het is de ideale manier om te verlichten mezelf terug op de gezonde keuzes te volgen, snijden dingen zoals suikerhoudende frisdrank of andere caffeines dat de thee zou kunnen vervangen in de ochtend of gedurende de dag.

Het helpt om bloat verslaan. En, ook al is het pas echt water gewicht je verliest, kan genoeg zijn om tijdelijk dingen te scherpen voor een speciale gelegenheid. Je zou zelfs een beetje veel meer spieren definitie en toning. Sommige teatoxes komen ook met waardevolle maaltijd resources planning, begeleiden u op een gezonder eet pad en zodat u sneller resultaten te zien.

Vergeet niet dat teatox is geen wondermiddel. Zoals met alles, met inbegrip van oefening: u zult niet veel zien veranderen als je achtervolgen teatox met slechte voedingskeuzes.

Waar te krijgen Teatox

Ik heb een beetje een Aussie-obsessie, maar veel teatoxes zijn gemaakt en beschikbaar zijn best hier in de Verenigde Staten. Amazon is de ideale plek om prijzen te vergelijken, recensies lezen en veel meer leren over wat elk thee uniek maakt.

Neem de extra stap van het controleren met uw arts ook – dat is de conventionele leidraad voor iedereen die overweegt een dieet of lichaamsbeweging change.Do je een teatox succes (of anderszins) verhaal te delen? Plaats een reactie en laat het ons weten.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *