Moderne stijl: 5 stuks die de basis

overschrijden

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze blogpost kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacyplan.

De moderne globe is geavanceerd en ook technisch onderlegd dan veel van ons ooit eerder hebben gedroomd. Spreken in een horloge een la-prikstracy is perfect typisch, en praktisch deelnemen aan een evenement zoals het gebeurt in realtime ergens anders is een alledaags ding.

Is het elk type wonder dat de mode op een grote manier is ingehaald? Sommige van de grootste technische locaties van het moment gebeuren af ​​als essentiële ontwerpbenodigdheden. Dit is wat er op de moderne designradar is.

Moderne stijlgadgets – toonaangevende keuzes

Ontwikkelaar Telefoonbatterijoplader

Rebecca Minkoff Telefoonlader, $ 70.

Iets wat veel van ons kan altijd gebruiken, is een beetje toegevoegde kracht voor snelle-telefoons. Verminder uw volgende chatsessie met deze chique oplader ($ 70) die verdubbelt als een gestroomlijnde sleutelhanger.

Aangeboden in Silver and Gold, voegt het een prachtige touch toe aan uw apparaat Arsenal.

Hanger + Tension Tracker.

Bellabeat gevallen verlaat Chakra, $ 99.

Als er absoluut niets anders is, voegt deze aantrekkelijke hanger een vleugje all-natuurlijke elegantie toe aan uw dagelijkse ensembles. Er is echter meer aan de Bellabee Fallen Leave Chakra ($ 99) dan de kenmerkende rots.

U kunt het bovendien aansluiten op de Bellabeat-applicatie om alles van uw angstniveaus aan uw slaap te volgen op uw verbrande calorieën. Bespreek een trendy buddy.

Kostbare sieraden + hoofdtelefoon.

Klatergoud de Dipper, $ 199.

Hoofdtelefoons? Hanger? Beide poging. Dit is de golf van de toekomst van de sieraden. Klatergoud De DIPPER ($ 199) is een dubbel-duty-dynamisch item dat de flitser toevoegt die u nodig hebt van ernstige verklaring sieraden, en ook mogelijkheden die zowel hoger is dan als voorbij de verwachte.

Gebouwd rechtstreeks in de sterke stalen hanger is een reeks koptelefoon die u kunt gebruiken om oproepen aan te pakken of aandacht te schenken aan sommige deuntjes. Ontwikkel je uiterlijk zonder je zorgen te maken over gedraaide kabels.

Rust Tracker + Arm Band.

Motiv Physical Fitness & Rest Tracker, $ 199.

De Motiv Fitness & Rest Tracker ($ 199) is zo gestroomlijnd en ook modieus als kan zijn, en het is ook verkrijgbaar in een aantrekkelijke geklommingsgoudstoon.

Als je problemen hebt met slapen of voldoende tijd in te investeren onderweg … of een volledig begrijpelijke mix van beide … dan kun je deze handige gadget vertrouwen om je de informatie te geven die je nodig hebt om een ​​goedgekeurde manier van levende opties te maken. Beloningsfactoren voor de manier waarop het een levendige verklaring maakt.

Slimme spiegel.

Mimirror Plus +, $ 239.

Misschien heb je nooit meer een extra make-upspiegel nodig zodra je de Himirror en ook + ($ 239) een opname van $ 239) aanbiedt. Het is gemaakt om te helpen je je huid in een totaal nieuw licht te zien – zowel eigenlijk als figuurlijk.

Het “slimme” mechanisme voert huidevaluatie uit, biedt iteminformatie en helpt u ook u op te slaan via de ingebouwde Amazon.com Alexa-compatibiliteit.

Laat dit veld LEADGET-uitgavensplan Fashionista in uw inbox!
E-mail *.

Bekijk uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *