De Union La X Nike Cortez komt op in een derde kleur

Na de officiële release van hun Dunk Low, kijken we nu naar een derde vakbond La X Nike Cortez Colourway die naar verwachting binnenkort zal dalen. Een samenwerking die op onze radar staat omdat het einde van vorig jaar, dit is misschien wel het meest draagbare paar van het trio – en hier is alles wat je moet weten!

Waanzinnig uniek, de kijk op de gerenommeerde Cortez van Chris Gibbs is anders dan alles wat we eerder hebben gezien. Werken aan de bovenkant van een ballistische maasbasis die is geverfd in roze en gele sherbet -tonen, wikkelen lichtgrijze panelen rond de rest van het bovenwerk met felblauwe tinten die nog meer contrast met de schoen toevoegen.

Een Nike Swoosh schiet over de laterale en mediale zijpanelen, en de klassieke Cortez -hiel wordt bedekt door een ander badge dat is reliëf met het kenmerkende frontman -logo van het merk Los Angeles. Het gerenommeerde gele label van Ula wordt op het vetersysteem genaaid, en als je goed naar de Deubré kijkt, zul je merken dat het laser is geëtst met “Cortez ’72”, dat teruggaat naar het jaar dat de legendarische silhouet voor het eerst zijn debuut maakte.

Afbeelding via weten_kicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via weten_kicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Om het allemaal af te ronden, is de binnenzool gemaakt van Cork en de tussenzool lijkt te zijn gebouwd uit Nike Grind Rubber, een beetje zoals wat je zou vinden in de Space Hippie -serie. Hoewel er niet veel anders bekend is over deze samenwerking, voorspellen we dat duurzaamheid een grote rol zal spelen in dit specifieke partnerschap.

Verwacht ergens deze zomer aan te komen naast de “Black” en de “Khaki”, zorg ervoor dat je het opgesloten houdt bij de enige provider voor veel meer informatie over de Union Los Angeles X Nike Cortez “Gray” terwijl deze zich ontwikkelt. Laat ons weten welke kleur je het meest voelt, en in gerelateerd nieuws is de Sacai X Nike Cortez officieel onthuld!

Afbeelding via weten_kicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via weten_kicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *