De Nike SB Air Jordan 1 Low “Desert Ore” heeft een traan weg weg

De traan weg moet een van de meest prominente sneakerpatronen van 2019 zijn. Van stolsel tot Peaceminuson, elke grote release heeft dit jaar Laat het aan de gang zijn, en het lijkt erop dat het niet snel stopt, omdat de Nike SB Air Jordan 1 Low “Desert Ore” net is uitgepakt – woordspeling bedoeld.

De “Desert Ore” op de voeten van Eric Koston gespot, wordt de “Desert Ore” beïnvloed door Lance Mountain en is geschilderd in een schoon beige kleurenpalet. Natuurlijk, naarmate de tijd verstrijkt, tonen de bovenste wezens van Canvas weg, met een blauwe en zwarte basis op respectievelijk de ideale als de linkerschoen.

Afbeelding door middel van Sneakersnstuff
Mismatched -stijlkenmerken maken de sneaker nog een stuk interessanter, met een contrasterende sockliner en tongtags. Je zult ook verschillende tinten ontdekken die de buitenzool van elke schoen siert, waardoor het ontwerp wordt voltooid.

Als u de Nike SB Air Jordan 1 Low “Desert Ore” in uw persoonlijke collectie wilt, is deze ingesteld op 6 december bij Kieshandelaren wereldwijd. Een van de meest populaire GR’s van het hele jaar, zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige verkoper en we laten je het begrijpen zodra er veel meer release -informatie binnenkomt! Zou je een politieagent deze willen? Laat ons begrijpen waar u aan denkt!

Afbeelding door middel van Sneakersnstuff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *