Nike maakte de populaire react ISPA nog veel veerkrachtiger

Nike’s enorm populaire assortiment react -trainers is niets, zo niet functioneel. Maar ondanks de uitstekende technologie, lijkt het er altijd ruimte voor te verbeteren. Voortbouwend op het trio van vorig jaar React Mid’s, heeft Nike net het komende assortiment uitgerust met volledig waterbestendige bovenwerk. Het is veel veerkrachtiger dan ooit tevoren, maar toch net zo stijlvol.

Voor de moderne pendelaar is er de zekerheid om te weten dat een plotselinge stortbui of onverwachte plas je dag niet zal vernietigen. Dankzij de slijtvaste RIP-stop-bovenwerk zijn deze ondoordringbaar voor vocht maar blijven ze nog steeds lichtgewicht. Hoewel deze niet zo ademend zijn als Flyknit, bieden ze wel wat ventilatie over de tong.

Drie kleuren komen aan voor de Nike React WR Ispa inclusief zwart, fluweel bruin en wit. Elk paar is afgewerkt met duidelijke branding langs de zijwand en een set touwveters. Net als die van het vorige React -element, zitten deze op een dikke tussenzool compleet met plakkerige pods voor extra tractie.

De volledige collectie wordt gelanceerd om 8 uur, zaterdag 23 februari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *