Met betrekking tot uw volgende Mani / Pedi– Wat u moet weten

Delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan omvatten associate weblinks. Zie onze persoonlijke levenssfeer plan.

Het is sandaal seizoen, wat betekent dat je officieel bent uit rechtvaardigingen de neiging om je nagels te hebben. Downtime is zeer geschikt voor de winter maanden, maar als je voor te bereiden op je tenen deze periode te dragen, nu is het tijd om nog eens vriendelijk met de pedicure te krijgen. Terwijl je daar bent, zou een beetje aandacht aan uw nagels niet mis gaan, ofwel!

Er zijn tal van goede gloednieuwe tinten op de planken om een ​​frisse uitstraling van dit seizoen te inspireren. En ook– we eigenlijk hebben beweerd dat before– een gloednieuwe nagel kleur of meer te maken heeft met de meest betaalbare methode om uw on-trend track record te houden. Dus laat de duik in onze vijf geprefereerde lente nageltrends nu.

5 lente nageltrends

1. Pops van Neon

Je zou goed geïnformeerd over de neon heropleving dat dit jaar gekatapulteerd van het pad naar de echte wereld zijn. Maar als je met een moeilijke tijd het maken van dag-gloed roze evenals highlighter geel belangrijkste elementen van de dag-tot-dag kast, proberen met inbegrip van een beetje luxe neon om uw pointers of tenen plaats.

U kunt neon nagels in een sterke instructies te geven door het selecteren van een aantal coole nail art in je fav-opvallende kleuren. Of zou u ook een gemakkelijke neutraal met een enkele neon streep onderaan de mogelijkheid voor een extra aanspreekbaar te nemen.

Neon Infinite Luster collectie. $ 13 per stuk, OPI

Maak uw keuze uit de OPI Neon Infinite Shine collectie ($ 13 per stuk).

2. A Little Metal

Metallic nagels nam de fase op tal van paden in heel Fashion Week, en volledig factor. Metalen kunnen pinda evenals pedis wordt verlicht zonder dat het te overdreven of smakeloos. Een beetje staal is de trick– u niet nodig om full-on gladiator naar deze verschijning te bereiken.

Sally Hansen Miracle Gel teennagelpoetsmiddel in Out of This Pearl, $ 7,49, Target

Poging een fragiele metallic rose goud, net als Sally Hansen Wonder Gel Nagellak in Out of This Pearl.

Sally Hansen Insta-Dri teennagel Shade in Go for Gold, $ 4,99, Target

Als u kiest rechtop goud, proberen Sally Hansen Insta-Dri Nail Shade in Go for Gold op uw toes– het is het uitstekend te verbeteren om uw favoriete level metal schoenen.

3. Glanzende Fonkelingen

Een beetje glans is een welkome aanvulling op elke schijn, evenals het is allemaal veel beter als je het kunt bereiden zonder dat lijkt op een persoon tiener meisje. Nodig om de wereld van glitter accenten, waarmee u een beetje glans oh-zo-discreet toe te voegen, evenals perfect het trendy op exact hetzelfde moment.

China Glaze Mom of Pearl Shine Pod, $ 6, Ulta

Om een ​​product als China Luster Mom of Pearl Radiance Sheathing voordeel dat u, alleen van toepassing uw skim jas, na dat uw nagellak van optie, daarna spray op een dun laagje glitter. Toestaan ​​om te drogen voorafgaand aan het vullen met uw favoriete toplaag.

4. Belangrijkste Tonen

Het is moeilijk om te denken van krankzinnige intense tinten zonder ook recollecting over al de fantasierijke vreugde gelegen in een enorme doos kleurpotloden Crayola. Naarmate we ouder worden, kunnen we al die listige momenten dat onze meer jeugdige dagen gemaakt zo bijzonder waarderen. Misschien is dat de reden waarom primaries zijn onverwacht op de vingertoppen en teennagels overal.

Kleancolor teennagel Lak Opzetten $ 10,99, Amazon.com

Dit Kleancolor nagellak set heeft zes flessen van de helderste kleuren possible– roze, geel, blauw, milieuvriendelijk, rood en paars hebben eigenlijk nooit zo goed uitgezien.

5. Nieuwe Neutrals

Neutrale kleuren zijn voortdurend verwelkomen in elk soort kast, maar deze periode zijn ze het aantrekken van een fris gezicht. De neutralen van 2019 zijn rijker en ook een stuk spannender in hun eigen methode. We houden van de spannende tinten in de Essie Serene Slate collectie als uitgangspunt factor.

Serene Slate collectie, $ 9 per stuk, Essie

Evenals zeker, zou je zeker nooit beschuldigen blush of grijs van zijn scene-dieven. Maar je kunt ze extra te herkennen met behulp van verschillende tinten op verschillende nagels te maken, of door het produceren van een leuke gestreepte thema om een ​​jeugdige inslag op zoek te plaatsen.

Laat dit gebied emptyGet begrotingsplan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox of spam-map om uw abonnement te valideren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *