De DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” keert terug deze maart

als je je hebt haast om ‘s ochtends’ s ochtends naar je werk te vertrekken en het goede nieuws over te slaan, is het goede nieuws dat Nike een firing heeft Restock van de DQM X Nike Air Max 90 “Bacon”. Deze exclusieve iteratie van de legendarische Air Max Silhouette van Tinker Hatfield debuteerde oorspronkelijk in 2003 met een smaakvol schema dat je honger zal bevredigen en nu net op tijd voor Air Max Day een comeback maakt!

Werken in samenwerking met de vooraanstaande skate shop van New York City, beheerd door Dave Ortiz, Dave’s Quality Meats, pronkt met een reeks verbluffende kleuren die van het gekookt van vlees houden. Of je het nu medium zeldzaam of goed gedaan leuk vindt, de soepele suede en premium premiumpanelen beboterd in tinten rood, crème en tawny bruin zullen je verlangen naar een paar.

Afbeelding door middel van schoenen.
Het beroemde Swoosh-logo van Nike is natuurlijk aanwezig als altijd op de laterale en mediale zijpanelen gedrapeerd op een aangename toon van roze, en Hatfield’s wijd geliefde Air Max 90-schoen zal niet compleet zijn zonder Nike’s kenmerkende luchttechnologie die op zijn middenzool op zijn middenzool is gebouwd voor optimaal Comfort en demping. Rondjes allemaal af te ronden zijn extra merkdetails op de tong en rubberised hielbadge die we allemaal kennen en waar we van houden.

In termen van een releasedatum, wordt het gerucht dat de kwaliteit van de kwaliteit van de dave x nike air max 90 “bacon” in maart daalt. Als u een nieuw paar trappen aan uw verzameling wilt toevoegen, dan is dit de beste optie om voor te gaan! In gerelateerd nieuws staat de Nike Dunk High “Syracuse” uit 1985 ook gepland voor een comeback dit voorjaar!

Afbeelding door middel van Lukas Baetza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *