Kom in de buurt van de Nike Dunk Low “3M Swoosh”

Beaverton Sportswear enorm Nike toont geen indicatie om de productie van zijn fan-favourite dunk-silhouet te vertragen terwijl veel meer kleurwegen op onze radar blijven verschijnen. Een van de nieuwste stijlen die de interesse van de massa hebben getroffen, is de komende Nike Dunk Low “3M Swoosh”.

In tegenstelling tot een paar van de meest recente paren die we hebben gezien die ervoor kiezen om een ​​partnerschap te houden met opmerkelijke namen in de industrie, heeft deze Nike Dunk Low geen elegante co-branding details. Het functioneert echter twee verschillende aspecten die de tijdloze charme van het model laten zien, ongeacht het ontwerp.

Afbeelding door Woganwodeyang
Int’l verzending

Bekijk meer

In plaats van gewone gewone swooshes, selecteert dit paar een grijze tint met een reflecterende afwerking, waardoor de drager het bekende Swoosh-logo kan buigen, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Bovendien geniet de basis in een mix van grijze, wit en oranje tonen op tie-dye-mode, waardoor de Nike Dunk een volledig nieuwe look krijgt. Brandingsdetails op de tong, inlegzolen en hieloverlays worden in hun oorspronkelijke type bewaard om de look te totaal.

Wat geloof je van de Nike Dunk Low “3M Swoosh”? Zorg ervoor dat u hier bij de enige provider het beste blijft ingesloten om in het begrijpen van alle meest recente Nike -drops te blijven. In Associated News zijn officiële foto’s van de Nike Dunk Low “Sun Club” gearriveerd.

Afbeelding door Woganwodeyang
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *