Dit is hoe de kerstman eruit zou zien als hij een Sneakerhead

Kerstmis was, is officieel om de hoek, wat betekent dat de kerstman zich klaarmaakt voor de grootste levering van het jaar. Nu weten we dat niemand hem ooit echt persoonlijk heeft gezien, maar we denken dat hij een enorme sneakerhead is. En we hebben een beetje een idee van enkele van zijn favoriete outfitopties aller tijden …

Nike Santa
We weten allemaal dat de kerstman van een goede scheutje rood houdt, dus we denken dat hij op zijn dagen buiten dienst is dat hij dit dubbele sweet-crew sweatshirt doet, bijpassende Swoosh Cargo-trainingsbroek en natuurlijk zijn favoriete drievoudige-zwarte Nike Air Force 1. De comfortabele claus in Al het land, hij rockt dit zeker wanneer hij naar zijn zondagse sportschool gaat.

Hype Santa
Wanneer de Kerstmis, weet je, een paar boodschappen moet doen, een paar stukjes en bobs moet doen, heeft hij de neiging om voor de oude smart-casj-look te gaan. Dit aape jersey sweatshirt geeft hem een ​​pop van zijn kenmerkende kleur, de gebroken witte c/o virgil abloh joggingbodems zien er knapperig uit en de dsquared2-pictogramkap helpt hem om onder wraps te blijven. Zijn gebroken witte lederen Hi Sneakers voegen een laatste vleugje details toe, omdat hij duidelijk niet kan worden gezien zonder een paar gehypete pannenkoeken.

Seizoensgebonden kerstman
Het is koud op de Noordpool, wist je niet? Dus om warm te blijven en er nog steeds fris uit te zien, Santa Chucks op zijn Carhartt Wip Chase zweet met zijn favoriete Carhartt WIP -vrachtbroek. Hij raakt alles af door de nieuwe Jordan 1 “Bloodline” uit zijn shoedrobe te pakken en gaat uit eten met mevrouw Claus.

Adidas Santa
Kijk, soms heeft de kerstman geen zin om van top-to-teen rood te dragen, oké?! Als hij zich meer ingetogen voelt, draagt ​​hij graag zijn Adidas Polar Fleece AOP -broek, Adidas Essential Crew Sweat en natuurlijk zijn Yeezy 500 High “Slate”. Hij noemde het zijn “Boxing Day Outfit”. We hebben niet gevraagd waarom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *