Hoe is de Nike Dunk in vorm en is het trouw aan de grootte?

Met nieuwe begeerbare kleuren van de iconische Nike Dunk die elke maand lijken te vallen, vraagt ​​iedereen naar de Nike Dunk -maat. Loopt de Nike Dunk op maat? Hoe is de dunk -maatvorming? Begrijpelijke zorgen als u naar politieagent op zoek bent naar uw allereerste paar Nike Dunks of Nike SB Dunks Online, omdat wie echt wil dat het faff dat ze tot weinig laten verschijnen dan onvermijdelijk terug te sturen? Niemand. Dus, gelukkig voor jou, heeft de Nike Dunk een aantal fans in het enige leverancierskantoor en ze laten je alle grootte geheimen binnenlaten.

Scroll voor de Nike Dunk/Nike SB Dunk Size Guide waar je op hebt gewacht …

Nike Dunk Siating – Wat is het vonnis?

Fit: de Nike Dunk evenals de Nike SB Dunk, beide in vorm waar aan grootte
Comfort: de dunks zijn niet het comfortabele paar van Nike, maar ze zijn nog steeds fantastisch voor de hele dag draagt
Zorg: Nike Dunks ziet er hun buitengewoon beste uit als ze een beetje in elkaar zijn geslagen
Grootte: dunks zijn verkrijgbaar in unisex -formaat. De vrouwen in vorm waar, ook, net als die van de mannen

Nike Dunk – wat onze productspecialisten denken

Afbeelding via de enige leverancier
Als ik eerlijk ben, ziet een dunk er veel beter in elkaar in elkaar.
Chris, op internetmateriaal en sociaal netwerkmanager

Hoe past de Nike Dunk?
Ze in vorm volledig voor mij. Ik heb een bredere voet, dus de meeste schoenen in vorm een ​​beetje knus, maar ik verschil nooit van mijn gebruikelijke UK10.

Hoe kunnen dunks in vorm in vergelijking met Nike Air Force 1?
De Air Force 1 loopt een beetje groot, dus als je over het algemeen een UK9.5 draagt ​​in een luchtmacht 1, ga dan voor een UK10 in een Nike Dunk.

Hoe sty je je Nike Dunks?
Met de dunk die traditioneel een skateschoen is, ga ik voor een baggier broek en grote vorm op de bovenste helft. Het spel op het gladde silhouet evenals grotere kledingstukken vullen elkaar perfect aan.

Hoe houd je de jouwe schoon?
Als ik eerlijk ben, ziet een dunk er veel beter in elkaar in elkaar. Ik probeer niet zo goed waardevol over hen te zijn en laat ze gewoon op natuurlijke wijze ouder worden.

Zijn Nike Dunks comfortabel?
Ze zijn comfortabel, maar niet voor alle tijdslijtage. Als je net een uur of twee uit bent, is het de perfecte schoen, maar voor een lange wandeling door een stad biedt deze schoen niet de ondersteuning zoals zijn nieuwere Nike -tegenhangers.

Wat is je favoriete kleurstoffen?
De “wat de dunk”, het is zooooo lelijk dat het mooi is!

Afbeelding via de enige leverancier
Ik hou van de Nike X Parra SB Dunk dankzij de structuur op de Swoosh en het overzicht.
Emily, digitale advertenties & aankopen exec

Dunkt Nike in vorm waar aan grootte?
Ja! De Nike SB Dunk past altijd op maat. Soms voelen ze zich enigszins smal aan, dus misschien als je brede voeten hebt, dan zou het omhoog gaan van 0,5 maat comfortabeler zijn, maar ik ben altijd trouw geworden en heb nooit enige vorm van problemen gehad.

Hoe dunkt Nike SB in vorm in vergelijking met de Nike Air Force 1?
Nike SB dunks in vorm 0,5 grootte naar beneden van de Nike Air Force 1. Als je aan deze grootte -aanbeveling voldoet, voel ik persoonlijk dat ze zich extreem vergelijkbaar (iets minder dik) te voet voelen dan de Nike Air Force 1. Het primaire verschil is het dikke tong die te zien is op de Nike SB Dunk, die extra comfort langs de bovenkant van de schoen biedt.

Hoe houd je de jouwe schoon?
Nike SB Dunks ziet er niet zo goed uit de locatie uit als ze enigszins vies zijn, omdat ze traditioneel worden gebruikt in de wereld van schaatsen. Als je echter kiest dat je ze super schoon wilt houden, dan wist een Jason Markk na het gebruik ervan voldoende.

Zijn SB Dunks comfortabel?
Ja, ze zijn uiterst comfortabel, maar persoonlijk verslaan het comfortniveau van de Nike Air Force 1. Dit kan komen omdat mijn voeten iets breder zijn, maar ik ontdek ze nog steeds comfortabel!

Wat is je favoriete kleurstoffen?
Ik hou van de Nike X Parra SB Dunk vanwege de structuur op de SWOOSH en het overal overal. Mijn favoriete SB -dunk die ik heb gemist was de Nike X Strangelove SB Dunk – ik heb niet omgegaan om ze in handen te krijgen!

Afbeelding via de enige leverancier
Ik heb de neiging om de SB -dunk met shorts of joggers te dragen, ik ontdek dat het profiel net zo goed is om te gebruiken met slanke gesneden jeans.
Christian, hoofd van inhoud

Hoe passen Nike Dunks?
Dunks in vorm, veel trouw aan de grootte voor mij. Ik ga voor een UK 9 in de meeste Nike Fitness -instructeurs en dit is eveneens van toepassing op de dunk.

Hoe kunnen ze in vorm in vergelijking met Nike Air Force 1?
Erg vergelijkbaar. De Air Force 1 is een tikkeltje roomier, dus je kunt waarschijnlijk een halve maat naar beneden gaan, maar ik ga nog steeds voor een UK9 in beide.

Hoe sty je je Nike Dunks?
Ik heb de neiging om de SB -dunk met shorts of joggers te dragen, ik ontdek dat het profiel net zo goed is om te gebruiken met slanke gesneden jeans. Omdat het een skateschoen is, geloof ik dat ze er het beste uitzien met wat losse denim shorts en een flodderige T -shirt.

Hoe houd je de jouwe schoon?
Ik niet. Dit is een van die sneakers die zijn slijtage moet tonen.

EENRe nike dunks comfortabel?
Zoals de meeste vintage sneakers, ontdek ik dat de dunk niet overdreven comfortabel is, maar het is meer dan volstaat als een dagelijkse schoen. Ik hou van de low-profile demping; Het voelt veel beter voor mij dan een grote tussenzool.

Wat is je favoriete kleurstoffen?
Ik kon echter niet helpen dat politieagent de recente kleur “Island Green”. Suede Upters, een kauwgom buitenzool – waar moet je niet van houden?!

The Nike Dunk: wat u moet weten

Aanvankelijk uitgebracht in 1985, werd de nu iconische Nike Dunk oorspronkelijk ontworpen voor het basketbalveld, maar werd snel omarmd door skateboarders die het applaudisseerden vanwege zijn greep, veerkracht en niche-ontwerp. Tegen 2002 werd het dunk-silhouet opnieuw ontworpen, vooral voor skateboarden, evenals de Nike SB Dunk werd geboren. Uitgestuurd met een grotere, gewatteerde tong die de botten van skaters beveiligde, werd een Nike Zoom -airbag ontwikkeld in de sockliner voor extra vulling en bescherming.

Nu een favoriet in de collecties van sneakerheads, zowel A-listers als deskundige skaters, heeft de Nike Dunk een locatie beveiligd in de Sneaker Hall of Fame dankzij de grootstedelijke stijl en speciale technologie.

Bekijk onze andere maatgidsen voor al je favoriete Nike -releases hieronder:

Nike Air Jordan 1 Size Guide
Nike Air Max 90 Size Guide
Nike Air Max 97 Size Guide
Nike Air Max 95 Size Guide
Nike React Aspect 55 Size Guide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *