De 5 Adidas Nite Jogger Colourways van deze week, niet te missen

Maak je klaar voor een gezonde dosis boost, omdat Adidas een substantiële verzameling nite joggerstijlen onthult! Dit indrukwekkende pakket, gepland om later deze week aan te komen, omvat niet minder dan 10 kleuren voor zowel jongens als meisjes.

Of u nu de voorkeur geeft aan de verfijnde look van een drievoudige witte trainer of een paar met beperkte oplage wilt in handen krijgen, hier presenteren we de 5 heetste kleuren die niet te missen zijn!

Adidas Nite Jogger White Green

Stap uit in iets een beetje uit het gewone met deze unieke combinatie van wit, dampgroen en oranje. Een duidelijke buitenzool geeft een eigentijdse afwerking en de state of the art -bovenste van de schoen belooft een onverslaanbare pasvorm. Zorg ervoor dat je een halve maat omhoog gaat, omdat ze vrij strak kunnen lopen.

Adidas Nite Jogger City Pack

Aangekomen als een collectie met beperkte oplage, wees niet verrast als het ‘stadspakket’ snel uitverkocht is. Elk paar viert een andere stad, variërend van NYC tot Londen en Tokyo. In tegenstelling tot het conventionele bereik, heeft dit pakket een op de luchtvaartmaatschappij geïnspireerd tongtabblad. Het ziet eruit als een bagagesticker, maar als je dat niet voelt, kun je het altijd uit het zicht verwijderen of stoppen.

Adidas Nite Jogger Triple White

Als het gaat om eenvoudig en ingetogen, is niets te vergelijken met deze geheel witte nite jogger. Van het premium leer langs de teenbox tot die gedeconstrueerde tong, alles wordt in het wit overgoten. Het enige contrast wordt onthuld ‘s nachts wanneer de 3M reflecterende details een levendige metalen glans brengt. Als u op zoek bent naar de ultieme zomerse crim, is dit misschien wel!

Adidas Nite Jogger Gray Orange

De Nite Jogger is een eerbetoon aan de 70s Adidas Runner met dezelfde naam. Natuurlijk ziet het er heel anders uit dan de OG, maar het is nog steeds een viering van de erfenis achter dat ontwerp. Dat gezegd hebbende, het kiezen van een meer levendige stijl is een subtiele knipoog naar de oude school. Een van de meest kleurrijke opties van deze week ziet een aantrekkelijk gebruik van sinaasappel tegen grijs gekleurde bovenwerk.

Adidas Nite Jogger Triple Black

De zomer is niet het moment om volledig zwart schoenen te rocken, maar er kunnen altijd uitzonderingen worden gemaakt. Neem bijvoorbeeld deze nite -jogger die er nog heimelijker uitziet dankzij de premium suede langs de teenbox. Net als het witte paar krijgt alles de monochromatische behandeling. Het is tonale schoenen goed gedaan!

Al deze Adidas Nite Joggers en nog enkele meer gaan live in Adidas UK vanaf 23.00 uur, woensdag 10 april. Bekijk hier de volledige collectie en blijf op de hoogte van meer updates!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *