Chicago Sample Sale Tips

Delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan Affiliate Links bevatten. Zie ons privacybeleid.

Beste budget fashionista,

Mijn man en ik verhuizen dit jaar naar Chicago van een van de fashion hoofdsteden van de VS – Los Angeles! Betekent dit dat mijn reguliere uitstapjes naar proefverkoop een achterbank moeten nemen? Begrijpt u van een goede SAMPLE-verkoop van Chicago?

Terwijl miljard dollar babes en bèta boetiek, hebben zowel frequente monsterverkopen in het Chicago-gebied, het is echt de fantastische boetieks en consignatie van de stad die je echt zou moeten uitchecken. Ga naar buurten zoals rieten park, Bucktown, Lakeview en Lincoln Park, die allemaal een hoge concentratie van prachtige boetieks en winkels hebben

Favoriete chicago boetieks en winkels

McShane’s Exchange is een consignatiewinkel in Lincoln Park-gebied, een geweldig koopdistrict. Je moet naar deze winkel gaan, het is een van de beste consignment-winkels die ik ooit ben geweest en ik ben in heel vrachtwinkels geweest. Een uitstekende balans van kwaliteit, kosten en grootte, McShane’s draagt ​​serieuze ontwerpers zoals – Anna Sui, Gucci, Fendi, voor een fractie van wat het in de winkel zou kosten.

Ik ben een specifieke dol op hun $ 2-verkooprek. Ik was er in april, filmde een tv-sectie op de beste plekken om te winkelen in het gebied Chicago en kochten een Henry Beguelin-lederen tas van $ 100 voor $ 100. Vertel ze: “De budget fashionista” heeft je gestuurd.

DisGraceland in de wijk LakeView, is een eenvoudige, rechte-voorwaartse consignatiewinkel die vrij veel informele slijtage verkoopt. Met het personeel voor het grootste deel kunt u zijn en de prijzen zijn uitstekend (Citizen Jeans in uitstekende vorm voor $ 25, Marc Jacob Pants voor $ 15). Er is ook een aantal andere winkels in het gebied. Zorg ervoor dat je de vaak gekke ragstock bekijkt.

Bekijk ook Rieten Parkboetieks zoals Tangerine en P.45, die normaal extreem prijzig zijn, maar je kunt geweldige deals vinden wanneer ze de verkoop hebben.

Zet ook uit naar Gurnee Mills Outlet, gelegen tussen Milwaukee en Chicago. Het is een van de grootste verkooppunten in het land, dus ga daar op een weekdag. Het wordt ongelooflijk overvol in het weekend. Voorkom voor het grootste deel de lus. Downtown Chicago verloor een belangrijke brok van zijn mode-sfeer toen het Marshall-velden en Lord & Taylor in één grote, teleurstellende, macys werd gedraaid.

Zorg ervoor dat u opdraagt ​​voor onze verkoopfeed en evenals de koop Chicago-nieuwsbrief van Chicago Magazine, met maximaal de minuut informatie te koop in het gebied.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *