Bespoke Tailoring: The Legacy Lives On

Bespoke Tailoring: De nalatenschap leeft voort

Inmiddels hebben we al de eerste gevolgen van Brexit over de Europese Unie en Groot-Brittannië zelf weten. Echter, de tijd alleen vertellen over de blijvende impact zal hebben met name op de detailhandel.

Savile Row, een Britse erfenis in op maat gemaakte maatwerk, is vocaal bij het handhaven van haar aanwezigheid in de detailhandel in Londen, ondanks de schijnbaar daling op de consumentenbestedingen. Savile Row onderscheid als de beste Britse bespoke tailoring centrum blijft bloeien met een nieuw ras van kleermakers. Echter, de Hong Kong bespoke tailoring industrie kan profiteren van een meer conservatieve consumentenbestedingen door meer betaalbare pakken met dezelfde kwaliteit en vakmanschap.

Hong Kong kleermakers bieden nu concurrerende pakketten voor kwaliteit op maat pakken die kan wedijveren met wat Savile Row te bieden heeft. Naast de traditionele vakmanschap, kunnen deze op maat gemaakte kleermakers voortdurend reizen de wereld om een ​​groter publiek te bereiken voor persoonlijk fittingen.

Maar wat maakt het maatpak speciaal uit off-the-rack degenen? Waarom is het zo zeer gewaardeerd dat u zou reizen heinde en verre alleen maar om gemonteerd?

Als het gaat om een ​​goed gemaakte pak, de waarheid is inderdaad in de details. Pick stikken, de knopen, op maat gemaakte jas voering, geworven jassen, en meerdere verborgen zakken zijn slechts enkele van de aanpassing is voorzien in een op maat gesneden kwaliteit pak.

Pick naaien. Kijk voor een rij van keurig met de hand gestikte op de randen van de revers en zakken van de jas. Bij verkeerd gedaan, kan de steken kijken ongelijke het maken van de steken om tuit omhoog.

De knopen of manchetten Surgeon’s. Een standaard maat gemaakte kostuums heeft 4 echt werkende knoopsgaten op de mouwen. De werkende knoppen zijn typisch en kenmerkend voor een op maat gemaakt pak. Deze functie is niet alleen voor pronken als de meeste mannen met opzet laat de laatste knop losgeknoopt, het is een functioneel detail dat laat u zelfs de handen uit je jas en pronken met uw fantasie jas voering.

Aangepast Jack is voorzien. Uw op maat moet ook laten voering van de jas aan te passen in een andere kleur of fancy stof om je persoonlijke stijl. Vraag uw maat voor de bekleding van stof opties voor uw pak.

Canvassed jasje. De goed gemaakte maatpakken zijn gemaakt van een laagje paardenhaar doek tussen de voering en wollen weefsels. Dit doek wordt losjes hand gestikt (ook wel zwevend canvas) om de wol weefsel dat algemeen heeft een betere kwaliteit dan de goedkopere off-the-rack gelijmde pakken. Deze methode geeft de flexibiliteit van het pak, zodat het kan bewegen met u en op de lange termijn past zich aan uw lichaam waardoor u een natuurlijke soepelheid en een perfecte pasvorm. U kunt uw op maat te vragen voor een halve of hele canvass detaillering.

Verborgen zakken. U kunt ook uw maatpak om meerdere verborgen zakken aan de binnenkant jas te hebben. Dit is handig voor het houden van uw sleutels, bril of mobiele telefoons veilig verscholen in.

Mannen en vrouwen reizen over de hele wereld en met name Hong Kong om de beste pak gemaakt volgens de specificaties te krijgen. En in het bedrijf van maatwerk, uw specificaties zijn deal breakers.

Het geheim om het verkrijgen van de op maat gemaakte kostuums die u altijd al van gedroomd om een ​​goede relatie met uw Hong Kong op maat vast te stellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *