Het nieuwe saldo 57/40 “Refined Future” ontvangt een gedeconstrueerde esthetische

New Balance heeft de afgelopen maanden een uitstekende stroom schoenenkeuzes opgeleverd – een van de meest gewilde druppels was de New Balance 2002r ‘Refine Future’ (Vaak verkeerd beschreven als het ‘beschermingspakket’) met een triade van kleuren die stukken uitgehaalde fuzzy suède platen bezaten die van hiel tot teen op elkaar werden geplaatst. Dus voor degenen die die release hebben gemist, heeft de Boston Footwear Powerhouse nu het nieuwe saldo 57/40 “verfijnde toekomst” wit geleverd met exact dezelfde esthetiek.

De New Balance 57/40 is de gemoderniseerde versie van het traditionele NB574-silhouet dat in 1988 debuteerde, en tot op de dag van vandaag, de retro-lopende klassiekers zijn nog steeds zo prominent als altijd. Het bovenwerk van 57/40 dwaalt niet zo goed weg van de OG -opstelling van het silhouet, maar het is eerder het dikke tussenzoolsysteem dat onder dat een enorm verschil maakt.

Afbeelding door Home of Heat
Int’l verzending

Bekijk meer

En in deze vertolking behoudt de basis de oorspronkelijke vorm echter gedeconstrueerde panelen in een bijna witte schaduw vergelijkbaar met de New Balance 2002r “Sea Salt”. Afronding van het paar zijn conventionele details van nieuwe balans, evenals een grote tussenzool onder de voeten die op een geelachtige toon zijn getint die een vintage look biedt.

Als u de meest recente releases van New Balance niet wilt missen, met name op het nieuwe saldo 5740 “verfijnde toekomst” zeezout, houd het dan het beste op de beste tijd in de enige provider! In Associated News richt het Levi’s X New Balance 990V3 Pack zich op de kenmerkende eigenschappen van elk merk.

Afbeelding door Home of Heat
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door Home of Heat
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *