Peep de aankomende Yeezy 700 V3 “Srphym”

Wie is er klaar voor de Yeezy 700 V3 “Srphym”? Uitgesproken “ser-ah-fim” na een van de engelen in de Bijbel, moet dit een van de meest verschillende Yeezy-kleuren zijn die er bestaan, en we nemen nu een voorproefje van de daadwerkelijke schoen in kwestie!

Afbeelding met dank aan Sneaker Insider @yzysplyLeaks, de “Srphym” heeft een crème Adidas Primeknit -basis met vijf levendige gele strepen die horizontaal erover lopen. Een gebroken witte RPU-kooi houdt alles bij elkaar, doordrenkt met een gloed in de donkere coating die in een spookachtige groene schaduw verlicht zodra de lichten worden afgewezen. Dit impliceert in wezen dat je deze Yeezy 700s kunt buigen wanneer je maar wilt.

De mesh -kraag van de Yeezy QNTM verschijnt hier in het zwart, en hieronder zul je een schone beige tussenzool vinden die zo strak is als het wordt. Terwijl de “Azael” een blauwe Eva -schuimeenheid ontving en de “Alvah” een gele kreeg, laten deze afbeeldingen zien dat de “srphym” een opvallende oranje krijgt die daadwerkelijk door de rubberen buitenzool eronder gluurt.

De Adidas Yeezy 700 V3 “SrphyM” van de lancering om ergens dit najaar te lanceren met een prijsetiket van £ 170, moet niet worden gemist, dus zorg ervoor dat je het op slot houdt bij de enige provider als je volgend seizoen een paar nodig hebt! Laat ons weten wat je vindt van de volgende schoen van Kanye, en in gerelateerd nieuws, hier is wanneer je de Yeezy 700 V3 “Arzareth” kunt combineren!

Afbeelding door YzySplyLeaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *