Geweldige Aussie Fashion-merken Uw kast is naar

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

Als je uit het land komt onder, weet je al alles over de fantastische stijl. Maar voor degenen onder ons die niet in het land van schijnbaar eeuwige zon leven, is het de moeite waard om op te merken dat Australië echt een Mekka is van alle dingen die fenomenteel modieus zijn. Er is een klein beetje van alles in de mix, van merken gericht op duurzame praktijken voor degenen die prim en goede jurken ontwerpen als niemand anders.

Hier zijn zes ongelooflijke Aussie mode-labels die je op het eerste gezicht naar je portemonnee reikt.

6 Aussie Mode-merken We houden van

1. A.bch

Als je van low-key houdt, moet minimalistische uiterlijk, de A.bch-collectie goed aan je behoeften voldoen. Ontworpen met ethische uitmuntendheid in gedachten, de kleding van het bedrijf beschikt over een eenvoudige productiemethode die verstandig gebruik van duurzame materialen omvat, waaronder zijde, organisch linnen en hennep, om er een paar te noemen.

In tegenstelling tot andere merken, wil A.bch je precies weten waar je kleding werd geboren en hoe het werd gemaakt. Elk stuk dat u koopt, bevat productiedetails over alles van de knoppen naar de stof. Dit is geen snelle mode, het is ook – het is eenvoudig, helder en tijdloos, met een waardering voor ingetogen stijl die je informele kledingkast naar het volgende niveau verhoogt.

2. Stapel het etiket

Gemakkelijk doet het in de enorme praktische, maar toch zeer modieuze collectie van het hoofd van het etiket. Het bedrijf trouwt met klassiekers en trendy stukken om een ​​lijn vol basics op te leveren die zich duidelijk modieus voelen dan de conventionele tops en bodems in uw kast. Dit is waar te gaan als je op zoek bent naar een nautisch geïnspireerde gestreepte top, een paar baggy werk-chic-broek, een gemakkelijke t-shirt jurk, of een faux bontjack.

Simpel gezegd, er is een klein beetje van alles hier – en meer dan genoeg om iemands garderobe de boobe die het nodig heeft te geven.

3. Ksubi

In een bepaald stadium van het leven wordt het duidelijk dat niet alleen een paar jeans zal doen. Er zijn zoveel elementen om te overwegen, van de snit naar de stretchfactor naar de kleur. Zelfs de meest elementaire van jeans vereist enige extra inspanning om op te sporen.

Voer Ksubi in, het Aussie antwoordt op hoogwaardige denim met een beslist A-lijst volgen. Er is niets ingewikkeld van hun ontwerpen, waaronder meer dan alleen comfortabele bodems – je zult ook ontspannen denim jassen, moeiteloos geweldige rokken, en verkleed tops die het gemakkelijk maken om er zelfs op je luie dagen te kijken.

4. LORNA JANE

De athleisure-giek betekent dat er altijd ruimte is voor een gezonde competitie, vooral wanneer de kleding zo chic en comfortabel is als die van Lorna Jane. Lorna, een fitnessinstructeur met een verlangen naar iets meer in de modieuze dan wat ze kon vinden in winkels, begon haar ontwerpen thuis te naaien. Een boetiek in Brisbane volgde en vóór lang had het merk een wereldwijd volgend.

Everyday Leggings, gezellige hoodies, gezwollen vesten en fenomenale tops die net zo goed werken op een boodschapsloop als een ochtendjog zijn allemaal een deel van de mix.

5. Millers

Australische vrouwen herkennen molenaars als een van de beste opties voor stijlen die comfortabel en betaalbaar zijn. Het aanbieden van een mix van praktische stukken en on-trend uiterlijk heeft de collectie iets om ieders smaak te verzadigen.

Het bedrijf is trots op zijn tijdloze kleding die net zo opvallend is, omdat ze portemonnee-vriendelijk zijn. Of je nu op jacht bent op een corporate-chic-jurk, een no-gedoe-satchel, of een paar pluche pyjama om zich in te vestigen, je kunt ze hier allemaal volgen.

6. Leina Broughton

Als er een regel is, leer je in de loop van de jaren, het is dat troost echt aan de hand. Zelfs de meest stijlbewuste stukken kunnen niet erg voor je doen als ze zich niet fantastisch voelen op je huid.

Dat is de schoonheid van Leina Broughton, een gelijknamig merk waarvan de eigenaar jarenlange ervaring heeft met andere Australische labels. Haar doel was om verse collecties te creëren die zijn gemaakt om te passen en platter. Nog beter, alles is precies in lijn met de meest klassieke en elegante uiterlijk, van critiek op maat gemaakte zwarte broek tot slingerende rokken naar dramatische wikkeljurken. Outfitting Your Volledige kledingkast is een grote verantwoordelijkheid, maar het is een die ze gemakkelijk bereiken.

Editor’s Opmerking: deze post over Aussie Fashion-merken werd oorspronkelijk in 2014 gepubliceerd en volledig gereviseerd in 2018.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *