Fall Pattern Spotting: Mad Hatter

Delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Als de A / W ’17-catwalks ons iets vertelden, is het om weer mode-plezier te maken. In plaats van de esthetische herfst van de knooppunten is gekomen, zagen we een eigenzinnigheid in het algemeen gereserveerd voor de lente, evenals de zomermaanden – evenals de toebehoren die overeenkomen.

Verdwenen, bijvoorbeeld, waren de fundamentele mutsen evenals grote randjes. In hun plaats? Een blik van Alice in Wonderland, NAY, Clueless Proportions. We praten toppers gemaakt van funky bont, luxe leer, corduroys, fluwels. CHAPEAUS DAT HOOFD-DRAAIEN ZOELE EN SMILE-INDUCTIE VAN ELKE HOEK. Functie? Ze hebben het. Vorm? Ze zijn in een eigen competitie. Als u op zoek bent naar een methode om uw geweldige weerconditiekast wakker te maken, willen we u graag verwelkomen in het Madhouse.

9 trendingpetten voor de herfst

Vacht

Kangol faux bont casual emmer hoed, $ 65, metropolitan outfitters

Faux bont cap, $ 35, topshop

Voor de liefde van alle dingen pluche en gezellig, moet je een pelshoed krijgen als je probeert deze rit te maken. Het kan moeilijk zijn om jezelf te onthullen met jurk toen je begraven bent in jassen, evenals sjaals, dus houd van instructeur en Miu Miu. Laat een pluizig accessoirepatroon het praten voor u.

De retro sherpa

Dameskameel Cloche Hat, $ 38.82, Etsy

Een beetje veel meer functional dan Margiela’s Sherpa Cutout Crowns, een retro cloche van de exact dezelfde stijl behoudt de dingen twijfelachtig en nog steeds op trend. Dit is de beste keuze voor degenen die naar een oprechte draagbare optie verlangen, omdat een sherpa-getrimde cloche zo klassiek wintertijd is als ze komen.

Frans geïnspireerd leer

Faux lederen baret, $ 19,90, Zara

Welke veel betere methode om je innerlijke Franse vrouw en badass uit te laten dan met een leren baret? Maak een pagina van Dior en (letterlijk evenals figuurlijk) IDEE je hoed naar het iconische huis, evenals stijl.

Gepatenteerde dekking

Bruin Patent Rain / Sun Hat, $ 34, Vinrella

Toutacoo waterdichte wasstijlemmer regenhoed, $ 15,99, Amazon

Verwacht regen? Miu Miu geloofde vooruit. Zoek een vinyl- of octrooi-emmerhoed met een enorme rand voor functionele dekking. Ga dan wild met kleur zoals de versie die de startbaan is verzonden of selecteer een neutraal voor veel meer ingetogen styling.

Sassy in Suede

San Diego Hat Co. Dames Sueded Cord 4 Button Cap, $ 28, QVC

Faux Suede Cabby Hat, $ 14,90, permanent 21

Saint Laurent gaf strijdkrachten hoeden een over gezicht met suède stoffen die zeker een geweldig weer bestrijden. Ontdek een minder kostbaar sueded materiaal of een vertrouwde faux suède voor exact hetzelfde effect.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *