Selfridges komt de metaverse binnen met zijn allereerste deCentraland Store

De metaverse staat op het punt uiterst luxueus te voelen. Tegenwoordig onthulde Selfridges officieel dat ze de online wereld zullen betreden door een gloednieuw warenhuis te “bouwen” in Decentraland. Bij meer dan 70 merken, artiesten en ontwerpers bij het produceren van een nieuwe ervaring “op het kruispunt van mode en technologie”, werd deze ambitieuze baan eerder dit jaar allereerst geplaagd, evenals nu, het is hier tot slot.

Voor het eerst kun je de Special World NFT’s van Paco Rabanne bekijken, evenals Fondation Vasarely direct in de vlaggenschip metaverse ruimte van het Britse warenhuis. Onderdeel van Metaverse Fashion Week die loopt van 24 maart tot 27 maart, absoluut iedereen kan bezoeken.

Afbeelding via selfridges

Afbeelding via selfridges
Om de winkel te inspecteren, moet u alleen maar naar Decentraland gaan en dat u vrij bent om te verkennen. U kunt als gast optreden of uw crypto-portemonnee aansluiten om toegang te krijgen tot alle functies, terwijl uw ontwikkeling in de wereld en digitale activa veilig wordt gehouden. Dit is de volgende stap voor Blockchain en we zijn meer dan gehyped om te zien welke deuren dit opent!

Afbeelding via selfridges

Afbeelding via selfridges

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *