Elegante kousstuffers onder de $ 20

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit artikel kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacyplan.

Het is meestal de kleinste en meest onvoorziene kleine symbolen die de beste impact maken. Dat is vooral waar voor Posh-stocking-gluttons die u niets meer kosten dan $ 20–, maar beloven om een ​​onschatbare glimlach op uw gezicht te brengen.

Hieronder zijn enkele leuke kleine schokken om je lokale als liefste te geven.

De allerbeste lippenbalsem

The Always-Popular Rosebud Perfume Co. Lip Balm Trio maakt een charmante uitrusting voor slechts $ 17.

Naast de gekoesterde traditionele Rosebud Salve heeft de Rosebud Parfum Lippenbalsem Triad ($ 17) ook buizen van mocha-roos en ook aardbeienlipbalsems. Allemaal licht, mooie geuren – evenals iedereen die geweldige verpakking waardeert, zal het herbruikbare tin houden.

Etherische oorbellen

Globe Market Crescent Moon-maaltijd en ook oorbellen aanwezig, $ 16,99.

Perfect voor de mode-sieraden Minnaar of tiener in je leven, wereldmarkt van de wereldmarkt en ook oorbellen cadeau set ($ 16,99) is keramisch kostbaar sieraden maaltijd is versierd met 3 paar hemelse sieraden: een paar sunbursts, twee pijltjes, en ook standaard gouden ovalen. Ze kan gebruik maken van het blik om iets te houden van hangers om te ringen.

Milieuvriendelijk Juice Gummies.

Sugarfina Green Juice Gummy Beren, $ 14.

Een beetje prachtige beloning is altijd welkom … specifiek wanneer het een gezonde draai bevat. Deze fles zit vol met groene gummies verrijkt met appel, gember, citroen en ook milieuvriendelijkheden. Deze gezonde smaak van Sugarfina ($ 14) zijn ook volledig vetvrij.

Een nieuwe favoriete mok.

Antropologie thee tijdmok, $ 10.

Voor haar vroege ochtend Cuppa is een rustige beker voortdurend welkom. The Antropologie Tea Time Cup ($ 10) is monogram met haar eerste en geëtst met stijlvolle bloemenkunstwerk. Voeg een pakket toe van haar favoriete theekoekjes en je bent klaar.

Reizen alarmsysteem om te gaan.

Eletronicalarm dat klemt aan uw tas, $ 20.

Veiligheid eerst! Dit slanke digitale alarm ($ 20) is eenvoudig te vervoeren dankzij een karabijnhaakklem die aan iets van een gordellastozel naar een handtas wordt bevestigd. Eenmaal geactiveerd, genereert het alarmsysteem een ​​non-stop alert voor zo lang als dertig minuten.

Een betere gift sok.

Barefoot Dreams Knee-High Socks, $ 18.

Als je helemaal bekend bent met de goddelijke topkwaliteit van Barefoot Dreams-vesten, evenals een broek, kun je anticiperen op veel van exact hetzelfde van hun luxe, kniehoge sokken ($ 18). Ze zal eraan zijn verslaafd, en ze zullen haar alle periode lang bewaren ..

Legit-oog duisternis combinatie.

Violet Voss Oogschaduwschema, $ 18.

Makkelijk verkrijgbaar in vier variëteiten, de Fun-sized Violet Voss-combinaties ($ 18) zijn verpakt met 10 oogschaduwen in verse, mooie tinten. Geschikt voor de elegantie Junkie in je leven, de kleuren van de paletten zijn diep verzadigd voor extreme schaduwbeloning.

Een mooie locatie voor munten.

Francesca’s Coin Bag, $ 14.

De meerderheid van de resoluties van het nieuwe jaar valt kort, maar u kunt haar helpen bij een hogere organisatie door ongewoon haar met deze schattige munthandtas van Francesca’s ($ 14). Het is ideaal om te beschermen tegen al die ware wijziging van verdwijning aan het einde van haar tas.

Als je dit jaar een elegante kousgluttons jonger dan $ 20 hebt gevonden, deel dan in de opmerkingen!

Verlaat dit gebied LEEFTEET GET PLAN PLAN Fashionista in uw inbox!
E-mail *.

Inspecteer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *