Grijp de nieuwe Air Force 1 ‘University Red’ bij Offspring

Het is moeilijk te geloven dat de Air Force 1 bijna 40 jaar oud is. Hoeveel andere schoenen uit de jaren 80 zijn er precies net zo prominent tegenwoordig? Laten we ermee omgaan, de Nike AF1 is de meest iconische fitnessinstructeur aller tijden.

Gelukkig zijn er meer kleuren dan ooit om uit te kiezen. 2019 heeft al niet minder dan 30 nieuwe stijlen gezien! Hier kijken we beter naar een van de nieuwste kleuren en verschijnen vroeg bij Offspring!

De Air Force 1 LV8 ‘University Red’ heeft een subtiele update voor het originele model uit 1982. De bovenkant zijn nog steeds gemaakt van leer, met een zijwand Swoosh en perforaties naar de teenbox. In tegenstelling tot de OG maakt dit paar echter gebruik van een dubbele laagopbouw op de tong en de teenbox. Het legt twee kleuren bloot; Een diepe schaduw van marine geaccentueerd door een tweede laag universiteitsrood.

Het is een unieke stijl die meer op een gewoonte lijkt dan op algemene release. Zoals je kunt zien, zien deze er fantastisch uit in combinatie met grijze joggers!

Deze nieuwste Air Force 1 voldoet aan ON van twee vergelijkbare kleuren in Nike UK. Voor meer waarschuwingen over deze vroege lanceringen, houd het ingebeld in de enige leverancier -app.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *