Nike Air Max 98 Maat: hoe passen ze precies?

De Nike Air Max 98 is zeker een van de lager gezien gezien silhouetten in de Air Max-familie, hoewel het risicovrij is om te vermelden dat het een routinematige functie is over onze schoenenrotaties hier bij de enige leverancier. Oorspronkelijk geïntroduceerd in 1998, evenals ontwikkeld door Sergio Lozano van AM95 Fame, toont het ontwerp dikke vintage vibes en is zelfs gebruikt als het blanco canvas voor partnerschappen met mensen als ultieme en talloze anderen.

Hoewel we dit silhouet leuk vinden, krijgen we routinematig vragen om precies te vragen hoe het past. Wordt het groot? Klein? Is het krap? Maak je geen zorgen meer, want we hebben de Supreme Nike Air Max 98 Size Guide samengesteld – wat impliceert dat je nooit meer de verkeerde maat koopt, inspecteer het hier het beste!

Nike Air Max 98 – Wat is het vonnis?

Fit: als algemene regel, de AM98 past trouw aan de grootte, we raden niet aan om op te nemen of omlaag.
Comfort: het volledige luchtsysteem stelt zelden teleur, waardoor lange periodes van comfortabele slijtage mogelijk zijn.
Zorg: uitgebreide panelen kunnen een uitdaging zijn om schoon te maken, dus gebruik een zachte borstelige schone en reinigingsoplossing.
Grootte: blijf trouw aan uw typische grootte en zorg ervoor dat u een conversietabel gebruikt indien nodig.

Nike Air Max 98 – Wat onze productspecialisten denken

Afbeelding door overkill
“Ik ontdek beide luchtsysteem samen met de bovenkant maakt de Nike Air Max 98 een van de meest comfortabele Nike -silhouetten die er zijn.”
Emily – Digital Advertising & Purchase Manager
Hoe passen ze?

Voor mij past de Nike Air Max 98 op maat, dus het is eenvoudig om niet fout te gaan op deze! Blijf gewoon bij je typische maat en geen gevaar om een ​​beetje omhoog of omlaag te gaan, je kunt ontdekken dat je ontevreden bent over je nieuwste agent.

Zijn ze comfortabel?

Ze zijn uiterst comfortabel! Ik ontdek beide luchtsysteem samen met het bovenste maakt de Nike Air Max 98 een van de meest comfortabele Nike Air -silhouetten die er zijn. Ik begon een paar paren te kiezen toen Nike een tonnen nieuwe kleuren uitpompt om het 20 -jarig jubileum in 2018 te vieren.

Hoe sty je ze?

Ze zijn zo veelzijdig! Je kunt ze stylen met jeans, cycle shorts en joggers en ze zien er nog steeds geweldig uit. De Air Max 98 is een van die schoenen waarop je gewoon kunt vertrouwen om altijd het te doen, ze zijn vrij veel een go-to.

Hoe maak je ze schoon?

Sneakers ER of Jason Markk Wipes Do Trick. Vooral voor de lichtere kleuren is het logisch om ze na elke slijtage gewoon een snel af te vegen.

Afbeelding door de enige leverancier
“De Air Max 98 is een soort onbezongen held in mijn boek. Het werd overschaduwd door zijn voorgangers en kwam niet echt op tot de revival in 2018 ”
Jack – materiële schrijver
Hoe passen ze?

De Air Max 98 past op maat. Het is zowel gewoon als gemakkelijk voor mij, ik ga altijd TTS in elk type Air Max -silhouet en ik heb er in de loop der jaren veel van gehad. Het gevaar geen gok op een kleinere maat of je zult ongetwijfeld onaangename tenen krijgen.

Zijn ze comfortabel?

Ja, ik heb nooit echt een paar gehad totdat ze de OG’s in 2018 retro’s en ik gebruikte dat paar tot de dood. Ze werden uiteindelijk dagelijkse kloppers voor mij vanwege precies hoe flexibel en comfortabel ze in elk aspect waren!

Hoe sty je ze?

Vanwege het dikke karakter van het silhouet ontdek ik dat de AM98 veel beter werkt met baggier broek. Een go-to-in vorm voor mij gedurende de kilier maanden zou vrachtbroeken zijn, een T-shirts met lange mouwen en een pufferjack, het is elke keer een kampioen.

Hoe maak je ze schoon?

Vanwege de uitgebreide lambrisering is de Nike Air Max 98 niet de eenvoudigste sneaker om schoon te maken. Ik probeer het ook te voorkomen dat ze smerig in de allereerste plaats krijgen, maar als ik een zachte clean en een reinigingsservice doe, zal de taak goed doen.

Afbeelding door de enige leverancier
“Je kunt niet fout gaan met subtiele kleurcoördinatie met de Air Max 98.”
ALIM – Social Network Executive
Hoe passen ze?

Het woord op straat is om 1/2 een grootte omhoog te gaan, toch geloof ik niet echt dat het nodig is met de AM98. Ik draag de mijne met enkelsokken en hoewel de in vorm een ​​beetje knus is, zou ik geen enkele extra ruimte willen!

Zijn ze comfortabel?

Ze zijn zeker een comfortabele sneaker om in de rotatie te hebben. De teenbox is goed gemonteerd, maar er is ook ruimte om je tenen te verplaatsen, zodat ze niet gevoelloos worden. Het volledige luchtsysteem maakt ook veel verschil.

Hoe sty je ze?

Je kunt niet fout gaan met subtiele kleurcoördinatie met de Air Max 98. Mijn go-to is om de secundaire kleur van mijn kleding te matchen met de Air Max-eenheid. Bovendien hou ik van een paar 98’s voor de zomer, dus ik zou ze rocken met wat Nike Tech Fleece Shorts!

Hoe maak je ze schoon?

Ik gebruik CREP Safeguard Spray om te voorkomen dat ze smerig worden in de allereerste plaats! Als het ergste tot het ergst komt, ontdek ik dat een snelle wip over zal zijnHaal ze weer fris. De techniek is om het vuil niet op te bouwen!

Afbeelding door 43inhalb
“Ik rock meestal mijn Air Max 98s met vrachtbroeken en een hoodie. Ze zijn de ideale combinatie van zowel wijs als casual.”
Adam – Nieuwshoofd en creatief
Hoe passen ze?

Voor mij past de Nike Air Max 98 op maat. Ik zou geen enkele vorm van groter of kleiner gaan, omdat deze volledig in vorm in je typische grootte.

Zijn ze comfortabel?

De AM98 is zeker vrij comfortabel, maar ik zou ze eerlijk gezegd niet een week lang rocken. Ik begrijp niet of ik het alleen ben als ik ze veel meer dan een dag draag, de voorkant van mijn voeten voelt zich een beetje verpletterd, maar nogmaals, dat kan ik eigenlijk gewoon zijn.

Hoe sty je ze?

Ik rock meestal mijn Air Max 98s met vrachtbroeken en een hoodie. Ze zijn de ideale combinatie van zowel wijs als casual.

Hoe maak je ze schoon?

Als je me begrijpt, ben ik niet echt een beetje fan van het schoonmaken van mijn sneakers, omdat ik hier zowel een paar slijtage als daar leuk vind. Dat gezegd hebbende, als ik ze moest opruimen, zou ik een goede moeilijke reinigen van Jason Markk gebruiken.

Afbeelding door overkill
Nike Air Max 98: Wat u moet weten
De Nike Air Max 98 is zowel met alle doeleinden als doeleinden, een beproefde en geëvalueerde klassieker. Onze productspecialisten geloven extreem extreem van het silhouet en heeft een speciale locatie in het hart van talloze sneakerheads. Hoewel niet elke release een roodgloeiende hype is, is elke fanatiek van schoenen een betrouwbaar paar van 98s in hun collectie waard!

Zorg ervoor dat je het hier bij The Sole Provider het beste houdt voor al het meest recente Nike Air Max 98 -nieuws en nog veel meer!

Zorg ervoor dat u ook onze andere maatgidsen inspecteert op al uw favoriete Nike -silhouetten hieronder:

Nike Air Max 97 Size Guide
Nike Air Max 95 Size Guide
Nike Air Force 1 Size Guide
Nike Air Max 1 Size Guide
Nike Dunk Size Guide

Afbeelding door de enige leverancier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *