De JJJJUND X VANS SK8-MID-collectie is geplaagd via Instagram

Montreal-gebaseerde Design Studio Jjjjound werkte voor het eerst samen met bestelwagens gedurende vier jaar geleden, toen de labels een pared-back-achtering van de klassieke oude skool hebben laten vallen. Want dan is de studio een zeer gerespecteerde kracht geworden in de schoenenindustrie, het leveren van hyped-samenwerkingen met zowel nieuwe balans als Reebok.

Nu ingesteld om de krachten te bundelen met bestelwagens nogmaals, werkt Justin Saunders ‘merk aan de mindere SK8-Mid deze keer rondom. Dankzij een gemakkelijke teaser-shot die is gepost via het JJJJUND Instagram-account, kunnen we nu zien dat het silhouet is ingesteld om in drie verschillende Colourways te lanceren.

Alle drie look set om te worden gemaakt van soepel suède voor een premium-look, met de kleurenschema’s variërend van een verdunningsvariant, naar Khaki Green en vervolgens naar een bruine optie. Alle drie nemen de kenmerkende low-key-look van het label, terwijl de klassieke Californische stijl van bestelwagens vasthoudt. Witte middenzolen ronden de look af, terwijl we op een eerste oogopslag de enige branding die we kunnen zien, standaard busjes-logo’s bij de tongen zijn.

Vanaf al zijn er nog geen details over de release van de JJJJUND X Vans SK8-Mid Pack, maar zorg ervoor dat u het hier bij de enige provider op de enige leverancier houdt, omdat we u moeten updaten zodra we meer weten! In de tussentijd, terwijl je hier bent, kun je onze Air Jordan 3-formaatgids niet bekijken?

Afbeelding via JJJJUND

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *