A $ AP Rocky X Human Made Set om hun “Human Testing” -collectie

te lanceren van de achterkant van de release van seizoen 23 en Girls Don’t Cry samenwerking, Human Made is terug, en deze keer draait zich naar een van Harlem’s Het beste voor inspiratie. A $ AP Rocky X Human Made heeft nu officieel gebundeld krachten om hun “menselijke testen” capsulecollectie te produceren.

De collectie zelf is inspiratie uit Rocky’s Third Studio Album Testing (2018) en lijkt te bouwen op thema’s inbegrepen. Vier stijlen vormen deze beperkte capsule met een varsity-jas, hoodie, t-shirt en mesh cap allemaal aangeboden.

Gedurende het hele bereik zien we een onderscheidend assortiment crashtest dummy- en target -thema -motieven, met betrekking tot de albumtitel. Een grote afbeelding van een dummy-kop van een crashtest is bijvoorbeeld te vinden op zowel de voorkant van het T-shirt naast de achterkant van de hoodie. Bovendien zien we ook tal van “menselijke testen” spreuken in de collectie.

Elk item is gekleed in een $ AP Rocky’s symbolische zwarte, gele en witte kleur, waardoor elk stuk onderscheidend en stijlvol is. Voor diegenen die deze nieuwste collectie willen combineren, is deze beschikbaar vanaf 26 maart op de website van Human Made. In ander nieuws, raak de hellingen in stijl met deze Burton X Virgil Abloh Snowboarding -collectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *