Hoe politieagent de Madness X Adidas Ultra Boost 4.0

Aangezien het in oktober allereerst lekte, hebben Sneakerheads overal geduldig gewacht op de release van de Madness X Adidas Ultra Boost 4.0 … Naast die dag is eindelijk aangekomen! Een van de meest populaire Ultra Boost -partnerschappen in lange tijd, hier is precies hoe je politieagent een paar voor jezelf kunt – het zal niet gemakkelijk zijn.

Het geesteskind van Hong Kong -superster Shawn Yue, Madness is een merk dat gericht is op nauwgezette details en uitstekende kwaliteit. Met een gedurfde verfspattenstijl in het wit voor het zwarte paar en in oranje voor de witte, luxe lederen jurken de drie streep middenvoetkooien evenals de hielbeker, evenals een boost tussen de volledige lengte tussenzool hieronder voor extra comfort . Om af te ronden, sloeg Madness Branding, naast hun “All Work en No Play Made You Made” Slogan, het silhouet.

Als je van plan bent om te gaan, luister dan. Je hebt het misschien al geraden, maar de Madness X Adidas Ultra Boost 4.0 zal een China -special zijn en zal worden aangeboden op 12 januari uitsluitend in de Madness -winkel in Beijing. Verwacht dat u extreem beperkt zal zijn, moet u waarschijnlijk in de vroege uren in de rij staan ​​om een ​​W.

In termen van prijzen zal het witte paar 1399 RMB zijn (ongeveer £ 160), terwijl het zwarte paar iets meer is op 1499 RMB (ongeveer £ 175). Laten we begrijpen of u in de reacties hieronder inkrijgt! In Associated News vieren Pharrell Williams X Adidas het Chinese Nieuwjaar met het gloednieuwe ‘CNY’ -pakket!

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Adidas Heat coping combineert, zorg er dan voor dat je de nieuwste hier inspecteert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *