De Air Jordan 1 Mid -oppervlakken in een “Yellow/White” Colourway

Michael Jordan’s kenmerkende basketbaltrainers zijn sinds het debuut in 1985 een begeerlijk stuk sneakers gebleven, met alle drie verschillende sneden in verschillende colourways. De low-top en high-tops zijn meestal de go-to-opties van mensen. De mid-cut vertolking heeft de afgelopen jaren echter een aanzienlijk niveau van tractie gekregen. Op die opmerking is een nieuw ontwerp dat net op onze radar is opgedoken de Air Jordan 1 Mid “Yellow/White”.

Het paar introduceert een premium lederen basis zoals de meeste AJ1-aanbiedingen, waardoor het hof-en-street-ready profiel van de sneaker wordt verhoogd. Hoewel sommige van de recente releases die we de afgelopen weken hebben gezien, een overvloed aan kleuren hebben, bezit dit ensemble slechts twee kleuren: geel en wit.

Afbeelding via fxxkvlogvi
Int’l verzending

Koop nu

Wat betreft merkdetails, wordt alles hetzelfde gehouden voor een OG-look: Swoosh-logo’s aan beide kanten, MJ’s Wings Insignia op de kragen en tonglabels van Nike-merk. Een full-length lucht-middenzooleenheid en geperforeerde teenboxen voltooien een andere sympathieke AJ1 MID-kleurstoffen.

De Nike Air Jordan 1 Mid Surfaces “Yellow/White” is een must-have voor serieuze Jordan Heads. Zorg ervoor dat je hier opgesloten blijft voor de nieuwste releasedata van Nike. In gerelateerd nieuws, maak je klaar voor de lente met het klaar voor de lente met de Air Jordan 1 Mid “Reptile” & “Turquoise”.

Afbeelding via fxxkvlogvi
Int’l verzending

Koop nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *