Adidas Originals onthult officieel zijn Bape X Community Sneaker Partnership

die voldoet aan een hele reeks lekken en teasers, Adidas Originals heeft officieel zijn Bape X Community Sneaker -samenwerking onthuld, evenals het is waanzinnig vuur. Bestaande uit twee sneakers, dit zou absoluut een gebied in uw verzameling moeten hebben!

De allereerste sneaker ontwikkelt zich op de Adidas Originals NMD TS1. Nagesynchroniseerd de ‘NHBAPE NMD STLT’, heeft het een primeknit -bovenwerk voor een flexibele vorm en is geschilderd in een opvallend zwart en grijze kleur. Deze sneakers omgaan met elk type traditionele vetersysteem en omarmen een snoervergrendelingstechniek die je meestal zou ontdekken op zowel rugzakken als jassen. Een sterk gele bliksemschichtthema schiet zowel de zij- als mediale kanten neer, evenals hieronder, een volledige lengte verbeterde middenzool is aanwezig voor extra comfort en een soepelere pas.

De tweede sneaker daarentegen is gebaseerd op de POD-S3.1 van de Adidas Originals. De schoen wordt de ‘NHBAPE’ genoemd en wordt ondergedompeld in een monochromatisch kleurenpalet. BAPE’s kenmerkende 1e camo-functies overal, met de schedel van de wijk en de kruisbeenderen gemengd. Co-branded schets overal, terwijl het beroemde Shark Head-thema van BAPE de zijpanelen siert.

De Bape X Community X Adidas Originals NMD TS1 ‘NHBAPE NMD STLT’ zal op 2 januari worden uitgebracht bij Bape Merchants en Hoods HK. De BAPE X Community X Adidas Originals POD-S3.1 ‘NHBAPE’ daalt dan vóór het einde van januari. Blijf op de hoogte voor een precieze releasedatum voor deze laatste.

Laten we begrijpen wat u van dit driewegpartnerschap gelooft in de reacties hieronder! Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Adidas -warmte hanteert, zorg er dan voor dat je de stroom hier inspecteert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *