Kijk eerst naar de Reebok X Adidas Instapump Fury Boost

2019 ging helemaal over hybriden. Van de Nike Air Vapormax Plus tot het ‘nooit’ pack van Adidas ‘Pack, Mish Pureed Sneakers zijn nog nooit zo populair geweest. Dat gezegd hebbende, we hebben er nog nooit een gezien zoals de Reebok X Adidas Instapump Fury Boost. Plaagde vorige week vorige week, deze schoen werd al snel een van de meest verwachte sneakers van het hele jaar, evenals nu, we krijgen onze allereerste look tot nu toe!

De allereerste kleur, genaamd ‘Prototype’, wordt beïnvloed door het monster van Steven Smith’s Instapump Fury ‘Pullover’. Contrasterende blauw en oranje panelen voldoen aan het bovenwerk, terwijl een witte fit samenbasis de perfecte balans biedt. Beperkt tot slechts vijftig paren, zal deze specifieke kleur alleen op 5 oktober bij Atmoscon introduceren.

Vervolgens hebben we het ‘OG -bevredigt OG’ -pakket dat de originele kleuren van de Instapump combineert, evenals de Ultra Boost in One. Met twee sneakers, komt een combinatie van de ‘Citron Yellow’ van de voormalige en ‘Core Black’ van de laatste samen om een ​​geblokkeerde collectie van een kleur te typen die zeker de hoofden zal draaien. Dit wordt aangeboden in Azië op 25 oktober voordat hij een maand later op 22 november kiest voor verkopers.

Afbeelding via Reebok

Afbeelding via Reebok
Eindelijk, de ‘Black & amp; White ‘Pack zal functioneren twee monochromatische sneakers geschilderd in de respectieve kleuren. Zonder twijfel de meest gebagatuurde release, zullen ze op 6 december in de schappen staan ​​en je kunt ze wereldwijd politieagent.

Alle kleuren werken een passend gebouw met een co-branded middenvoetriem die samenwerkt met het pompvetersysteem voor de ultieme lockdown-pasvorm. Extra branding is geborduurd over de hiel, evenals hieronder, een extra dikke boost -middenzool is aanwezig voor comfort die echt spel is. Dit is bekleed met rubber voor extra tractie, waardoor ze geschikt zijn voor zowel de natte als de winderige maanden.

Welke Reebok x Adidas Instapump Fury Boost Colorway ga je aan het hanteren? Zou dit het meest populaire team van 2019 kunnen zijn? Laat ons begrijpen waar je aan denkt, en zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige leverancier voor het laatste en het grootste sneakernieuws!

Afbeelding via Reebok

Afbeelding via Reebok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *