Geschiedenis van de mode voor het begrotingsplan: wat er ooit is gebeurd en stad

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

De geschiedenis van de mode van het budgetplan is een reeks artikelen die de ontwikkeling van de mode op een budget verkent.

Deze publicatie kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Zowel evenals Towne was een idee winkel ontwikkeld door Gap, Inc in het begin van de jaren 2000 als een directe concurrent van Ann Taylor. Het idee van de winkel was om stijlvolle mode te bieden voor werkende vrouwen ouder dan 30 in wat was misschien de beste winkelstijl ooit (mooie zachte oranje verlichting, pluizige stoelen, een bankkuil voor de jongens). De prijzen waren competitief, met de meeste items in het $ 80- $ 100 dollar-bereik, maar met details zoals voering, evenals hoogwaardige katoen die betekende dat de kosten per slijtage moordender zouden zijn op de items (en dit is waar – drie jaar na de winkel Gesloten, ik heb nog steeds een aantal stukjes in mijn kast).

Vrouwen hielden van de winkel en het ging goed met, dus wat is er gebeurd?

En ook als Towne: Even groot om waar te zijn

De recessie, de monetaire crisis, evenals de over ijverige merchandising van winkels door retailers, betekende dat de retailmarkt eerder een beetje onrust ondervond (zoals Saks Fifth Avenue die een “budget-shopping-free-for-all-ala-file’s- Kelder “onrust) in het midden tot eind 2000. Retailers, probeerden hun vlaggenschipmerken tot leven te houden, evenals het geld (of tijd) niet hadden om nieuwe concepten vast te stellen. Dat betekende dat de potentiële garderobe Heiland van het werkkuiken, Forth & Towne in Jeopardy was.

Door alle rekeningen werd het idee en het idee van Towne gecrasht, omdat het echter niet goed was, echter sinds de primaire merken zoals ruimte en bananenrepubliek hun kleren niet kunnen verstrekken.

Van msnbc.com

GAP INC. is het sluiten van de FORTE & TOWEE-keten die bedoeld was om de worstelende retailer te helpen, bieden veel meer kleding aan oudere vrouwen, die de groei van 18 maanden afbreekt, zodat de administratie zich kan concentreren op het herleven van het bedrijf van het bedrijf.

GAP, INC Selecteer om je te concentreren op het opstellen van hun bestaande merken (oude marine, gap). Dit gezorgd op de korte termijn (GAP is een groot merk en was ook in de buurt voor een bazillion-jaren), hoe kortzichtig op de lange termijn (maar houd er rekening mee dat dit 2007 was, evenals de wereld om te gaan , Moeilijk te geloven over wat je volgende week gaat eten, wanneer je erachter komt wat je vandaag kunt eten), gezien het feit dat de demografische trends suggereren dat die meer dan 40 een van de snelstgroeiende leeftijdsgroepen in Amerika zijn. Dit was de kans van GAP om oprecht een “levenscyclus” -merk te zijn, wat aangeeft dat klanten van geboorte-seniorjaren zijn. In de waarheid belegde de $ 40 miljoen al het algehele, evenals Towne door Gap, Inc was minder dan 1 / 4e wat de winkel besteed aan advertenties voor oude marine-winkels, maar de winkels presteerden veel beter dan de andere ruimtemerken.

Het fascinerende ding is dat de pers (lees hier, ook zo goed als hier) het falen van de winkel als niet aantrekkelijk voor vrouwen ouder dan 35, die volgens de ruimte niet de reden is dat ze de winkel bekleden. Dat is een eenvoudig gezichtspunt wanneer je een 20-jarige dame of hipster reclame-persoon componeert voor een geweldig tijdschrift. Desalniettemin hebben de vrouwen waarmee we hebben gesproken (en onze lezers) uitgedrukt dat het primaire probleem niet een van de merchandise was, echter van marketing.

Niemand wist van tevoren, evenals TOWNE, evenals diegenen die de winkels hebben gegeven, ontdekten dat de locaties buitengewoon moeilijk te bereiken zijn. De dichtstbijzijnde winkel naar New York City, waar veel prospectieve klanten wonen, was in Nyack, NY – ongeveer 1 uur rijden van de stad. De argumenten tegenstrijken, evenals Towne herinneren me aan de cirkelvormige onenigheid die wordt gebruikt om de reden waarom winkels niet plus-size-brug brengen, evenals veel betere sportkledinglijnen – sinds plus size vrouwen niet winkelen. Nou, ja, plus size vrouwen gaan je winkel / merk niet winkelen als ze het niet begrijpen (of als je niet wilt dat ze het weten) is het. Precies hetzelfde met de meer dan 35-jarige set. Mensen doen de vereiste om uw offers te begrijpen voordat ze van u kunnen komen.

Voor degenen onder jullie in de hoop dat vooruit en Towne een terugkomst zal maken, houd je niet in de adem. De URL www.forthandtowne.com is nu te koop.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *