Hoe een fascinatorhoed te stylen (en waar je een krijgt)

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Diep naar beneden wil ieder van ons een beetje Kate Middleton. Maar niet omdat ze een prinses mag zijn, en niet omdat ze met een prins is getrouwd. Of hertog. Wat dan ook.

Dit bericht kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

Waarheid wordt verteld, we willen gewoon Kate’s hoeden. Van de frans naar de gevederde, de fascinatorhoeden van Kate Middleton hebben ons hart zo diep vastgelegd toen ze William’s gevangen heeft. En hoewel we geen idee hebben waar we ze zouden dragen, kunnen we nog steeds niet wachten om een ​​fascinator van onze eigen te krijgen.

https://www.instagram.com/p/bjeyxabdbj6/

Wil je de Glam Fascinator Toppers van Kate nabootsen, maar niet zeker hoe je het moet dragen, waar het het krijgt, of zelfs welke gelegenheid geschikt is? Geen zorgen, besteed. We hebben de antwoorden. Nu, als alleen het vinden van Prins Charming was dit eenvoudig.

Wat is een fascinator hat anyhoo?

Fascinators zijn hoofddeksels gemaakt van veren, bloemen en kant. JUIST tot Sarah Jessica Parker een fascinator droeg aan de Londense premier van “Sex and the City,” zag je waarschijnlijk alleen deze chique hoeden aan de Kentucky Derby in de VS – hoewel ze voor altijd populair zijn in de U.K. en Australië.

Sinds Sarah’s beroemde fascinatorverklaring, hebben we Kate Middleton en Meghan Markle stijlvol de fascinator-hoed vele malen zien.

https://www.instagram.com/p/bi9cxrkhamr/

Naarmate het verhaal gaat, werd de Petite Fascinator populair in de U.K. Als alternatief voor de veel grotere hoeden zouden dames aan formele gelegenheden dragen.

Waar te kopen een fascinator hoed

Er was een tijd waarin fascinators moeilijk in de VS bedacht waren, dat is veranderd. Hier zijn de beste plekken om ze te vinden

Vintage winkels

Als je bereid bent om een ​​beetje rond te graven, kun je prinses-waardige toppers vinden bij vintage winkels. Immers, de stijlen die door Middleton en andere Royals zijn gedragen, kijken vandaag opvallend, vergelijkbaar met de hoeden die je oma gebruikte. Dit is de meest kosteneffectieve aanpak, omdat je waarschijnlijk een belachelijk goede deal zult vinden.

New Orleans

Als u geld heeft om door te brengen, gaat u naar de Franse wijk en zoekt u naar de boetieks. Fleur de Lis heeft fascinators te zien of hun team kan u een aangepaste naar wens maken. Er zijn ook lagere-hoedenwinkels zoals Meyer de Hatter die fascinators zal hebben, samen met honkbalkappen en cowboyhoeden.

Speciale boetieks

We hebben misschien geen koninklijke bruiloften op dit continent, maar we hebben wel af en toe een hoed-waardige evenement – namelijk Pasen en de Kentucky Derby. Dit betekent dat er een kleine markt is voor fantastische hoeden. Controleer je stad voor hoedenboetieks of onafhankelijke detailhandelaren die unieke formele kleding voor vrouwen dragen.

Seizoensgebonden kunt u ook fascinators vinden bij Bloomingdale’s, JCpenney en Macy’s.

Etsy & Amazon & andere online retailers

Fascinator hoed, $ 14,99, Amazon

Ja, je kunt absoluut een fascinator vinden op Amazon. Gek, toch?

Zwarte fascinatorhoed, $ 50, Etsy

Etsy is een geweldige plek om te winkelen voor fascinatoren. Je kunt waarschijnlijk een hoedenmaker vinden die er een zal maken zoals je het wilt.

Je kunt ook proberen San Diego Hat Company, de leverancier van fascinators aan Zappos en Jcpenney.

Britse retailers

Als je toppers zo fantastisch wilt hebben als Miss Middleton’s, winkel waar ze winkelt! Kate houdt van fascinators door Phillip Treacy, maar hij is niet het enige schattige genie die fantastisch hoofddeksels in het Verenigd Koninkrijk brengt.

Je kunt redelijk geprijsde hoeden vinden in een aantal winkels – zonder zelfs een vliegticket te kopen. Probeer Marks & Spencer, John Lewis, House of Fraser en Debenham’s.

Hoe een fascinatorhoed te dragen

Houd het in verhouding

Zorg ervoor dat de fascinator in verhouding staat tot de grootte van uw hoofd en functies. Als je een kleiner hoofd hebt, draag dan geen fascinator met een 10-voot Peacock Feather. Als u een groot hoofd heeft, draag dan geen sierlijke fascinator met een 1-inch miniatuur hoge hoed.

Houd je haar eenvoudig

Houd je kapsel heel eenvoudig, dus het leidt niet af van je chique hoofddeksel. Een leuke Chignon, gladde rug of een eenvoudige paardenstaart alles werkt goed.

Hou het simpel

https://www.instagram.com/p/btyfgbendor/

Weersta de drang om groot te gaan op je eerste fascinator. Je hebt geen hoed nodig die een feestgevaar zal zijn voor iedereen die binnen vijf voet van je komt. Begin klein en eenvoudig – een opgeruimde zwarte stro fascinator maakt nog steeds een verklaring.

Wanneer een fascinator dragen

Bruiloften

De fascinator is een zeer stijlvol alternatief voor de bruiloftsmuts. Overigens is het ook een geweldige manier om mannen op te halen – mannen houden van fascinators!

Cocktailfeesten

Je onderscheid je en start gesprekken. Welke coWees beter in een cocktailfeest?

Kunstopening

Het ziet er misschien een beetje pretentieus uit, maar is dat niet waartoe welke openingen allemaal draait?

Jeugd sportevenementen

Als het kleine competitie-team van uw kind, nou, een beetje achter op de hand-oogcoördinatie, dan kunt u uw fascinator dragen om het andere team af te leiden.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *