De Adidas Originals NMD CS1 ‘Shock Red’ is een van de meest populaire NMD’s ooit!

Het is risicovrij om te stellen dat NMD-hype niet is wat het tegenwoordig gebruikte. Dat gezegd hebbende, na vier jaar van het uitbrengen van verschillende variaties van de gerenommeerde nomade, blijft de stadssok in grote adidas ‘meest prominente stijl, dus wanneer een nieuwe kleur uit de blauwe komt, letten sneakerheads goed op.

In tegenstelling tot elk type CS1 ervoor, ontwikkelt de Adidas Originals NMD CS1 ‘Shock Red’ zich op de kenmerkende ‘Triple Black’, maar combineert het met sterke rode accenten rond de kraag en de boost -middenzool. Gemaakt van Rettery Primeknit, dit is zonder twijfel een van de meest populaire NMD’s over een tijdje! Om het ontwerp te totaal, is de mediale zijde versierd met de productcode van de sneaker voor een gedeconstrueerde sfeer.

Nu beschikbaar op Adidas UK, is de Adidas Originals NMD CS1 ‘Shock Red’ een politieagent voor elk type sneakercollectie! Laten we begrijpen of u deze aan uw dagelijkse rotatie toevoegt, en zorg ervoor dat u de officiële de enige leverancier -app voor helemaal gratis downloadt! In Associated News zijn dit de 10 populairste Chinese nieuwjaars sneakers die nu worden aangeboden!

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Adidas Heat om het hoofd gaat, zorg er dan voor dat je de meest recente hier inspecteert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *