Ketting Layering – De stukken om u op weg te helpen

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Kleding is niet het enige dat u wilt werpen wanneer de zomer de warmte opduikt. Toebehoren, ook, kan een zomer-revisie gebruiken. Naast het allereerste ding om te gaan, is de zware sieraden voor het voordeel van Comfort. Downsizing van je dikke stukken voor hun sierlijke, minimale tegenhangers zullen je geweldig houden, evenals aanwezig – luchtig en gewichtloze shimmer is hoe dan ook de perfecte look van dit seizoen.

Het beste gedeelte? Een gelaagde combo van vedergeweerstukken is zo opvallend als, zeggen, die gewichtige juwelen van het juweel van juweel je houdt zo leuk. Een paar kleine ketens, zowel hoepels als armbanden zijn de perfecte aanvulling op de voorkeur van de zomer, evenals ademend stoffen. En, met de juiste mix van nietjes, kunt u evenals eenvoudige combo’s op keer produceren – voor het stylen van alles van gewone katoenen T-stukken tot prachtige zomerjurken.

We deden het beenwerk en winkelden die nietjes voor jou. Vul uw sieradencollectie in met deze vijf tijdloze, echter goedkope klassiekers.

De ketting gelaagde starter set

1. De naamplaatje ketting

Iedereen die zowel seks als de stad heeft gezien, weet een geweldige naamplaatje ketting is het begin naar elk type fatsoenlijke stapel. Selecteer uw eigen naam, een begrip, of zelfs een geliefde. Dit stuk maakt je mix des te veel persoonlijker.

18k vergulde zilveren naam ketting, $ 39.95, myneyecklace.com

De optie van de uitsporing-y

14K Gold Sideways Naam Ketting, $ 135, Happywayjewelry op Etsy

2. De Mary Charm

Petite Mary Charm Necklace, $ 28, Laminijewelry op Etsy

De Maagd Mary Necklace lijkt tegenwoordig een blogger te zijn, zelfs voor het niet-religieuze. Maar je kunt echt in de charme behagen. Het cruciaal is het kiezen van een kettinglengte die verschilt van uw naamplaatje, dus ze zitten bovenop elkaar met voldoende ruimte.

3. De choker

Handel in uw grote evenals lintkoekers voor iets wat een stuk meer petite. We houden van een lichtgewicht stoeprand of Figaro-keten, maar er zijn hier geen regels. Mimic het kettingtype van je andere twee kettingen, of niet, afhankelijk van precies hoe speciaal je wilt dat je mix is.

Dainty Choker Ketting, $ 26, Custombrieten op Etsy

De optie van de uitsporing-y

Gorjana Five Disc Choker Necklace, $ 55, Macy’s

Voorbij de ketting

Door zowel te mengen als het matchen van je naamplaatje, charme en choker, heb je zeven verschillende kettingopties om je er de hele zomer vers uit te zien. Als je licht op je look voor de oren, evenals polsen, zal een hoepel set evenals armband set de look compleet.

De Hoop Set

Rose zilver 9mm Oorringen, $ 9,50 ASOS

Ga met grote of kleine hoepels (of beide als u meerdere holes). Het is uw voorkeur! Alles wat van cruciaal belang is dat ze ultra dunne evenals niet uw lobben evalueren naar beneden. zomer is over het feit dat gratis als een vogel, dus je moet niet eens het gevoel dat je ze draagt.

De kabel Bangles

-Gold Gevulde, 12-Gauge Stacking Bangles, $ 35, EllieJMaui op Etsy

Terwijl we allemaal willen we misschien stapelen Cartier Liefde armbanden, zullen de meeste van ons hebben te bereiken voor iets kabel en vergulde. voorkomen dat grote afmetingen, zodat u meerdere armbanden tegelijk kunt dragen. Het draait allemaal om de jingle.

Welke stukken zijn van uw voorkeur voor sieraden lagen? laat ons zien in de commentaren.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *