Deze Nike Air Max 90-dia’s zijn gemaakt voor off-duty Days

Sneaker-trends komen en gaan maar schuifregelaars zijn hier om te blijven. Wat begon als een crim aan het zwembad is nu het hele jaar door een nietje voor veel van ons – de grootste lounge -schoen die zelfs een stuk veelzijdiger wordt tijdens de zomermaanden.

Nu wordt de immer populaire schuifregelaar zelfs een stuk aantrekkelijker naarmate Nike hun eerste schuifregelaar, Sneaker Crossover ooit onthult! De nieuwe Nike Air Max 90 -dia’s zijn gemaakt met Trainer DNA maar gefuseerd met zomerse vibes.

Afbeelding door middel van Nike
Uitgestuurd met een zichtbare luchtzak in de zool waardoor ze ultra comfortabel maken, zijn deze Nike Air Max 90-dia’s afgewerkt met een logo-geërgeerde riem en een structuur loopvlak dat grip levert. Een moderne versie van de klassieke sneaker gepresenteerd in drie verschillende kleuren, het Silhouet van Slide zorgt voor een nieuw uitrustingspotentieel en je moet van die snelle aan en uit functionaliteit houden.

Afbeelding door middel van Nike

Afbeelding door middel van Nike
De prijs die hierop identificeert, zal u een goede £ 50 terugbrengen, maar waar andere dia’s geen dempen, ondersteuning en grip missen, leveren deze Air Max 90 -dia’s alle drie. Dus, of je nu naar de winkels springt, naar de sportschool gaat of naar een zonovergoten vakantiebestemming, glijdt deze op en je bent klaar om te veroveren.

Afbeelding door middel van Nike
De Nike Air Max 90 -dia’s zijn beschikbaar voor Cop Ideal Stateside, zullen binnenkort betrekking hebben op het VK. Dus houd het opgesloten in de enige verkoper om de eerste te zijn om te weten wanneer ze klaar zijn om aan je verzameling toe te voegen!

Afbeelding door middel van Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *