Hiroshi Fujiwara werd een nadere blik op het fragmentontwerp x Air Jordan 3

, Hiroshi Fujiwara werd gezien en schommelde een paar nooit eerder gezien fragmentontwerp x Air Jordan 3 terwijl hij sprak op een Nike-paneel in Hong Kong. We hebben in april een zeer korte blik op de Grails gekregen, maar nu nemen we ons dichtst bij deze gloednieuwe afbeeldingen van Goat!

Met dezelfde kleurencombinatie als het zeer felbegeerde fragmentontwerp x Air Jordan 1 dat in 2014 werd uitgebracht, hebben deze speciale AJ3’s een premium wit lederen constructie geaccentueerd door zwarte en blauwe accenten rond de toebox, hiel en kraag.

Technisch verbiage raakt de tussenzool, terwijl de klassieke “Nike Air”; Badge siert de achterkant van de schoen. Om alles af te ronden, wordt het iconische Thunderbolt-logo van Fujiwara in reliëf op de laterale hiel gebracht, waardoor de kwijlwaardige look wordt voltooid.

Helaas lijkt het niet alsof het fragmentontwerp x Air Jordan 3 ooit een openbare release zal krijgen, maar alleen de tijd zal het leren. Houd het opgesloten bij de enige leverancier voor veel meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt, en terwijl u hier bent, laat ons weten wat uw favoriete Air Jordan 3 -samenwerking aller tijden is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *