Meer release -informatieoppervlakken voor de foto van Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’

via Hanzuying
Toen we voor het eerst de ogen op de Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’ in de kom in februari richtten, vielen we vrij veel als onmiddellijk binnen. Een van de vele experimentele Swoosh -partnerschappen van La Flame tot nu toe, elk detail over deze schoen schreeuwt gewoon “Graalstatus”. Nu, ongeveer zeven maanden later, is veel meer release -informatie opgedoken!

Gekleed in panelen van Premium Nubuck, wordt de Air Jordan 6 gedompeld in een rijke milieuvriendelijke strijdkrachten die ideaal is voor de komende herfstmaanden. Opvallende ‘infrarood’ -accenten maken hun methode voor de voorsprongman, kanten toggle, evenals hieltabblad, evenals heimelijke zwarte rubberen aspecten bieden de schoen een zware en voorbereide esthetiek. Perforaties raken zowel de laterale als de mediale zijpanelen voor extra ademend vermogen, evenals een kleine zak siert de enkel zodat je je trick -stash kunt opslaan.

Afbeelding door Hanzuying

Afbeelding door Hanzuying
Een van de meest onverwachte kenmerken van de ‘Cactus Jack’ moet de lucht middenzool zijn die in het donker gloeit wanneer de lichten worden afgewezen. Een van de populairste sneaker -trends van 2019, deze functie is gezien met hoge warme sneakers zoals de Yeezy toename 350 V2 ‘GID’ en natuurlijk de Jordan Mars 270 ‘Green Glow’.

Als je de Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’ in je collectie wilt, is deze op 14 september geplakt – dat is slechts twee weken vanaf nu! Geprijsd op ongeveer £ 210, zorg ervoor dat je begint te sparen als je van plan bent om te gaan! Zou dit de beste Nike -partnerschap van Scott al kunnen zijn? Laten we begrijpen waar u aan denkt, en ervoor zorgen dat u het opgesloten houdt bij de enige leverancier voor de meest recente en de grootste roddels in de wereld van sneakers.

Afbeelding door Hanzuying

Afbeelding door Hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *