Matthew M. Williams plaagt zijn aankomende Nike Sneaker

nadat hij eerder dit jaar samen met Nike aan een trainingskledingcollectie had samengewerkt, is Alyx’s ontwerper en oprichter Matthew M. Williams nu naar Instagram gegaan om zijn aankomende sneaker met de Swoosh.

De schoen past een plastic schaal over een padloperachtig silhouet en maakt gebruik van een stoere Vibram-buitenzool voor extra duurzaamheid, terwijl riemen helpen de twee elementen bij elkaar te houden. De sneaker zelf lijkt een enkelhoog, monochrome ontwerp te zijn dat is gemaakt van een combinatie van materialen, waaronder premium leer en ademend gaas. Een zipper -vermelding is eveneens aanwezig voor eenvoudige toegang, evenals een grote witte swoosh voegt visuele charme toe aan de mediale zijde.

Vrijwel niets anders wordt begrepen over deze Matthew M. Williams X Nike Sneaker, maar het zou begin volgend jaar moeten worden aangeboden. Laten we begrijpen wat u van deze sneaker gelooft in het commentaargedeelte hieronder! In Associated News is Alyx’s nieuwste sneaker de Batmobile van vaderschoenen.

Als je gelooft dat je wat gloednieuwe Nike Heat om het hoofd gaat, moet je de meest recente hier inspecteren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *