TWEE GRAND NIEUWE TRAVIS SCOTT X AIR JORDAN 1 OG-lows worden gerucht om binnenkort vrij te geven

Het is moeilijk om te weigeren dat Travis Scott een van de grootste namen is in de Sneaker Ball Ideal nu, zijn bestaan ​​als een medewerker is gewoon ongeëvenaard. Terwijl zijn recente drieweg-inspanning met fragmentstijl evenals het Jordan-merk een absolute hit was, lijkt het erop dat er misschien nog een lucht Jordan 1 og low-release-en-route is die de kenmerkende Swoosh-branding van Scott heeft.

Travis werkte eerst in 2019 op de AJ1 OG low terug toen hij een “mokka” Colourway introduceerde, met het ontwerp dat sindsdien in populariteit wordt omgezet. Rumor heeft het nu dat twee veel meer colourways van het silhouet zijn ingesteld om in 2022 vrij te geven, met fans van de op Houston-gebaseerde rapper die al met veel meer details anticiperen.

Afbeelding door middel van mr_unloved1s
Naast nog details zijn ze schaars, dus het is niet duidelijk hoe de kleurwegen eruit zullen zien, hoewel een aantal mock-ups momenteel circuleert die zowel een zwart als witpaar als een Greyscale-paar laten zien. Het is uitermate waarschijnlijk dat de stijl van de sneakers vergelijkbaar is met de vorige releases, desondanks materialen kunnen onderworpen zijn aan wijzigingen zoals we zowel suède als leervarianten in eerdere releases hebben gezien.

Als je graag veel meer kunt ontdekken over de aankomende Travis Scott X Air Jordan 1 og lage releases als details worden onthuld, zorg er dan voor dat je het in het zo’n eerste leverancier in ideaal houdt, zoals we de allereerste leverancier zijn om je in de lus te houden. Terwijl je hier precies bent, inspecteer het laatste nieuws en updates in de sneaker, evenals straatkleding wereld zoals je allereerste blik op de Supreme X True Religieuze overtuigingen Samenwerking!

Afbeelding door middel van mr_unloved1s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *